Trenuri blocate în Gara de Nord. Se circulă doar pe patru linii

Ultima actualizare:

    În Gara de Nord se înregistrează întârzieri mari foto: arhiva personală
În Gara de Nord se înregistrează întârzieri mari foto: arhiva personală

Este haos în gara de Nord din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică. Luni dimineaţă, mai multe trenuri au fost blocare din cauza unui cablu rup în zona Podului Grant. Călătorii trebuie să se înarmeze cu mare răbdare pentru că în acest moment trenurile sosesc şi pleacă doar de la patru linii in Gara de Nord

Traficul feroviar este dat peste cap în Gara de Nord luni dimineaţă. Nici zilele trecute nu s+a circulat mai bine, însă acum se înregistrează întârzieri mari. Tenul care trebuie să sosească de la Craiova are 100 de minute peste ora la care trebuia să sosească în Bucureşti.

Din câte se pare este vorba despre o problemă tehnică în sistemul de alimentare cu energie electriă a sistemului care asigură intrarea şi ieşirea din Gara de Nord. "S-a asigurat ieşirea şi intrarea doar de la liniile 1-4. Se pare că e problemă în zona Podului Grant, unde este rupt cablul de tensiune in mai multe zone. Se înregistrează întârzieri destul de mari, 10-45 minute la sosire şi întârzieri mai mari la plecare. Trenul de la Craiova care trebuia să sosească are 100 minute întâziere. De asemenea se înregistrează întârzieri la sosire la 10 trenuri de călători, iar la plecare la 8 trenuri", a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR, la Digi24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net