Deputatul Elena Udrea a susţinut sâmbătă seara, într-o emisiune a B1TV, că jurnalistul Oreste Teodorescu i-a adus două dosare, dintre care unul era însoţit de o "solicitare financiară", în document fiind implicat numele unei membre a Senatului.


"Domnul Oreste mi-a adus un dosar despre ce se întâmpla în trustul Intact. Nişte bani care ajungeau la nişte jurnalişti. Apoi dânsul mi-a adus şi un alt dosar cu solicitarea financiară", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

"Solicitarea financiară" ar fi fost, potrivit acesteia, cea înscrisă pe bileţelul galben care însoţea un al doilea dosar în care era implicat numele unei senatoare: 10.000 de euro. „Eu aşa l-am primit cu tot cu bileţelul galben. Am patru martori la mine la birou care pot spune cum au decurs discuţiile cu domnul Oreste”, a spus Udrea, argumentând că refuzul său ar fi determinat reacţiile publice ale jurnalistului, critice la adresa sa, notează gandul.info.

Întrebată ce a făcut cu documentele, Udrea a răspuns că i le-a înmânat lui Traian Băsescu. "I le-am dat preşedintelui care, din câte ştiu, le-a dat la DNA".

Într-o intervenţie la RTV, Oreste Teodorescu a replicat că scrisul de pe bileţelul prezentat de Elena Udrea nu îi aparţine şi că o va acţiona în judecată, adăugând că documentele din dosar conţineau informaţii publice.

Anterior, Udrea făcuse publice numele unor politicieni şi persoane din presă care i-ar fi cerut sume de bani, respectiv: Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) şi Oreste Teodorescu.

 
 
Loading...