Uite unde te poţi distra de «Ziua Femeii»!

Ultima actualizare:

Mame, bunici, iubite, soţii şi surori sunt marţi celebrate în toată lumea. Dacă nu te-ai hotărât încă unde să petreci ziua de 8 Martie, Click! îţi dă câteva ponturi.

  • Concerte pentru îndrăgostiţi. “Cel mai frumos cadou” îl oferă cuplurilor Direcţia 5. Trupa va concerta în această seară, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală. Biletele costă între 60 şi 100 de lei. În Alexandria, la restaurantul Alexander, vor cânta de la ora 20.00 băieţii de la Proconsul. Intrarea costă 100 de lei şi include pe lângă spectacolul “Povestea noastră” şi un fel principal şi desert.
  • Striptease masculin. Domnişoarele şi doamnele dezinhibate sunt aşteptate la Berăria H din Herăstrău, la ora 21.00. Pe scenă urcă irezistibilul Mike Diamondz, pentru un concert de excepţie, iar apoi Taboo Boys fac un striptease-show de senzaţie. Intrarea costă între 75 şi 150 de lei, iar băutura e din partea casei. Accesul e strict interzis bărbaţilor. “Noaptea fetelor” are loc şi la Plaza Ballroom din Bucureşti. Pe lângă meniul delicios şi muzica bună, domnişoarele şi doamnele vor avea parte şi de un striptease masculin. Intrarea costă 89 de lei. În Cluj, la Grand Hotel Napoca, iei parte la cea mai senzuală petrecere din an. Băieţii de la Citymodels şi stripperi din trupa Dream Boys promit un show pe cinste. Intrarea e 75 de lei.
  • Show gastronomic în parc. Gospodinele şi nu numai pot da o fugă la “Festivalul Mucenicilor” din Parcul Naţional, Sector 2. Aici puteţi degusta mucenici în diferite forme şi dimensiuni. Acces gratuit.
  • Relaxare şi răsfăţ la cafenea. De la ora 18.00, fetele au parte de tratament preferenţial în cafeneaua Ramayana din Capitală. Pe scurt: tatuaje cu henna, împletituri, brioşe cu răvaşe şi multe alte surprize. Răsfăţul este doar pentru cele care fac consumaţie.
image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net