A vrut să arunce de pe Intercontinental din cauza datoriilor la bancă

Ultima actualizare:

    La fața locului a inervenit o echipă de negociatoriFoto: Eduard Enea
La fața locului a inervenit o echipă de negociatoriFoto: Eduard Enea

Un bărbat cu fața acoperită de o cagulă neagră a ieșit vineri dimineață (17 iunie) la balconul unui apartament situat la etajul 16 al Hotelului Inercontinental din Capitală și a început să amenințe că se sinucide. Click! a obținut cele mai importante detalii de la fața locului.

Protestatarul are în jur de 30 de ani și prima dată a fost remarcat în jurul orei 09.10, de mai mulți trecători care treceau pe acolo. Bărbatul care amenință că se sinucide este afectat de problemele financiare pe care le are. La fața locului au ajuns imediat polițiști, angajați ISU și medici. 

Echipa de negociatori a intervenit de la un apartament de lângă cel în care se află bărbatul. Acționează 2 autoscări, salvatorii, perna de salvare și o ambulanță de la SABIF. Bărbatul s-a baricadat în camera de hotel, iar polițiștii nu pot intra la el, de frică, pentru că este posibil ca, în acest caz, să reacționeze impulsiv și să se arunce.

După aproape patru ore de stat în picioare, în soare, în balconul de la etajul 16, protestatarul a început să arunce de la etaj cu „arsenalul” de păpuși și jucării pe care le-a adus cu el.

A renunțat după mai bine de 5 ore

UPDATE: 14.00 - Bărbatul care amenința că se aruncă de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental a coborât și a fost preluat în custodia Poliţiei Capitalei. Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, a precizat că echipa de negociatori de la Poliţia Capitalei a reuşit să-l convingă pe bărbat să renunţe la protest.

Nu ar fi putut fi salvat cu salteaua pneumatică

Prietenul protestatarului a discutat cu reporterii: „Are probleme cu băncile”

La fața locului a sosit și un bărbat, care susține că este un prieten de-al protestatarului. Acesta susține că tânărul cu cagulă are în jur de 35 de ani, că este bucureștean și că este tatăl a doi copii. Amicul susține că prietenul său a făcut un credit pentru altcineva și acum este îngropat în datorii.

A cerut ajutorul jurnaliștilor

Bărbatul vrea ca jurnaliștii să urce la balconul unde se află, pentru că „doar presa spune adevărul”. Lângă el se află doi negociatori din partea poliției. Protestatarul a scos pe balcon și doi rechini gonflabili. Acesta susține că o să coboare dacă reporterii vor urca la el ca să-și spună nemulțumirile în fața unei țări întregi. Cu toate acestea, poliția a refuzat să-i lase pe reporteri să urce la el. 

„Trebuie să cobor din România”

Se pare că tânărul a plănuit totul în amănunt. Are un întreg arsenal de bannere cu mesaje împotriva sistemului. „Stop abuz. Trebuie să cobor din România, să trag un semnal de alarmă? România susține și încurajează instituțiile financiare nebancare. România, țara cămătarilor legali. Implică-te și oprește auzul. Exemplu: Easy Credit”, acesta este mesajul scris de bărbat pe bannerul uriaș.

Bărbatul strigă din când în când la portavoce

E revoltat din cauza problemelor financiare

Bărbatul a pus un banner pe balconul la care se află
Bărbatul a pus un banner pe balconul la care se află

Având în vedere caracteristicile terenului din apropierea hotelului și înălțimea mare la care se află persoana, perna pnumatică nu poate fi amplasată. Bărbatul mascat poartă în aceste momente o discuție cu o persoană aflată la balconul vecin. 

Zeci de oameni s-au adunat în stradă să-l privească

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net