Un bărbat de 47 de ani a scos un cuțit într-un autobuz din București. Poliția și SRI au pornit o anchetă

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Poliţiştii din Bucureşti au demarat o anchetă, vineri, 7 mai, după ce au fost sesizaţi că un bărbat a scos un cuţit într-un autobuz din Sectorul 5. La incident a intervenit şi o echipă SRI.

Un bărbat de 47 de ani este anchetat după ce a scos un cuțit într-un autobuz ce circula în București. Un călător a apelat 112 pentru a sesiza incidentul, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au imobilizat pe individ și l-au dus la o secție.

„Astăzi, în jurul orei 12,00, într-un autobuz ce se afla în circulaţie în Sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 şi a sesizat situaţia”, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Ce a transmis SRI despre incident

”În urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12.28, Brigada Antiteroristă din cadrul SRI a fost alertată că un bărbat ameninţă cu un cuţit călătorii într-un autobuz care circula in sectorul 5 din Bucureşti. Echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului unde, în coordonare cu Poliţia, l-a imobilizat pe suspect în condiţii de siguranţă pentru ceilalţi pasageri şi participanţi la trafic. Suspectul a fost predat Poliţiei, iar în acest moment se fac cercetări. Din primele verificări efectuate de SRI, suspectul nu este cunoscut pe profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist”, a comunicat SRI.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net