Un infactor periculos a fost prins în Bucureşti, după o urmărire ca-n filme, pe străzile Capitalei

Ultima actualizare:

    Urmările ca în filme, pe străzile din BucureștiFoto Observatornews.ro
Urmările ca în filme, pe străzile din BucureștiFoto Observatornews.ro

Urmărire ca-n filme, noaptea trecută, pe străzile Capitalei. După ce a produs un accident pe Calea Plevnei şi i-a furat maşina celui pe care-l lovise, un bărbat a încercat să scape şi de cele cinci maşini de Poliţie care se aflau pe urmele sale. A gonit cu peste 140 de kilometri la oră pe bulevardele mari, tăind oraşul în două în câteva minute.

A fost încolţit de poliţişti, în cele din urmă, şi reţinut. Noaptea trecută, în jurul orei 23 şi 25 de minute, sirenele Poliţiei au vuit în Sectorul 6. Imaginile de pe o cameră de bord surprind urmărirea ca-n filme. Mai multe echipaje de Poliţie încearcă să-l prindă pe un individ care fusese implicat într-un accident rutier, dar a fugit de la faţa locului, potrivit observatornews.ro.

Accidentul a avut loc pe Calea Plevnei. Individul şi-a abandonat propria maşină în intersecţie, s-a urcat în cealaltă, care era mai puţin avariată, şi a fugit de la locul accidentului.

În încercarea de a-i face pe poliţişti să nu-l mai urmărească, individul a început să arunce din autoturismul furat mai mult obiecte. A gonit apoi pe contrasens, cu peste 130-140 de kilometri la oră, cu cinci echipaje de Poliţie pe urmele sale.

Infractorul a fost prins în Prelungirea Ghencea.


    Foto Observatornews.ro
Foto Observatornews.ro

Norocul lui s-a încheiat atunci când a ajuns pe o stradă înfundată, în Prelungirea Ghencea. Se pare că bărbatul venise din Piteşti în Capitală, după ce ar fi tâlhărit acolo o persoană. Poliţiştii l-au testat, dar bărbatul nu consumase nici alcool, nici substanţe interzise.

În încercarea de a-l prinde, o autospecială de Poliţie a intrat în coliziune cu o altă maşină din trafic. Niciun agent nu a fost însă rănit, în urma impactului.

Bărbatul a fost dus la Poliţie, pentru audieri.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net