O avarie la o conductă de termoficare, pe Bulevardul Iuliu Maniu, în apropiere de Complex Leu, la doi metri în subteran a surprins doi angajati ai companiei. Unul dintre ei a reuşit să iasă la suprafaţă, în ciuda rănilor grave, însă celălalt a rămas blocat în subteran.


UPDATE 20.30: Nu s-a putut face nimic pentru cel de-al doilea muncitor, care a decedat.

 Unul dintre muncitori a reuşit să iasă la suprafaţă fără să primească ajutor, chiar dacă prezintă răni pe o proporţie mare din suprafaţa pielii. Din nefericire, al doilea muncitor a rămas blocat în interior. Intrvenţia este una foarte dificilă, întrucât apa din reţea are peste 90 de grade Celsius, ceea ce face aproape imposibilă pătrunderea salvatorilor.

27485075_1824094704289619_652990488_o.jpg

FOTO
Cei doi muncitori remediau o avarie atunci când o conductă s-a fisurat

S-au luat măsuri pentru ca alimentarea cu apă să fie întreruptă în timpul în care se încearcă salvarea celui de-al doilea muncitor rămas captiv, informează Digi24. Trei maşini SMURD, dar şi o autospecială au ajuns la faţa locului, unde situaţia este dramatică. Avaria a avut loc în timp ce angajaţi lucrau pentru a remedia o problema iscată la una dintre conducte. În acel mment, o conductă principală s-a fisurat, iar apa clocotită s-a revărsat asupra lor cu putere.

"Avem un ars în stare gravă. E la spitalul Universitar şi va fi transferat la alt spital pentru un tratament de specialitate. E ars pe 80% din suprafaţa corpului. Avem informaţii că încă unul este prins înăuntru", a fost declaraţia oferită de Raed Arafat.

 

 
 
Loading...