Crimă în magazinul fostei nore a lui Virgil Măgureanu!

Ultima actualizare:

    Criminaliștii fac cercetări în magazinFoto: Eduard Enea
Criminaliștii fac cercetări în magazinFoto: Eduard Enea

O vânzătoare de la un magazin de lux de pe Calea Victoriei, din centrul Capitalei a fost ucisă joi de un bărbat. E vorba de un magazin al fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

UPDATE ORA 13.00. Presupusul criminal a fost prins de polițiști într-un garaj din apropiere, la exact trei ore după ce vânzătoarea a fost ucisă.

Medicii SMURD sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru victimă
Medicii SMURD sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru victimă

UPDATE ORA 12.31. Surse judiciare au declarat pentru Click! că Loredana Ivan a făcut o singură plângere la Secția 1 Poliție pentru hărțuire. Propunerea legală a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în 8 aprilie 2016. În momentul în care a depus plângerea, polițiștii au anunțat-o că poate cere un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit, însă, ea a refuzat.

UPDATE ORA 11.53. Loredana Ivan se numește femeia care a fost înjunghiată, iar criminalul, Tiberiu.

UPDATE ORA 10.40. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, în jurul orei 9.30 a fost primit un apel la numărul de urgenţă 112, o persoană anunţând  că a fost înjunghiată o femeie, într-un magazin de pe Calea Victoriei.

Locul a fost împânzit de oamenii legii care adună probe
Locul a fost împânzit de oamenii legii care adună probe

Loredana era hărțuită mereu de fostul iubit
Loredana era hărțuită mereu de fostul iubit

Bărbatul a fost prins într-un garaj din apropierea magazinului în care a comis crima
Bărbatul a fost prins într-un garaj din apropierea magazinului în care a comis crima

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, are mai multe plăgi înjunghiate în zonele toracică şi abdominală, un echipaj SMURD încercând să o resusciteze. Din primele informaţii rezultă că în magazin mai era o vânzătoare, care în momentul în care colega ei a fost atacată s-a ascuns în camera de depozitare.

simeon stalpnicul png

În ultima perioadă, fosta noră a lui Virgul Măgureanu a făcut denunţuri pe bandă rulantă la DNA. Războiul pe care Alina Petre îl poartă cu familia Măgureanu e unul vechi, dar până acum s-a desfășurat departe de ochii presei, însă de câteva luni blonda a prins curaj şi face denunţuri bombă la DNA.

Alina Petre (40 de ani) a devenit doamna Marian Măgureanu în 2004. Cei doi au împreună o fată. Fericirea nu a durat mult însă şi cei doi au divorţat în 2014. În toamna anului trecut, blonda mărturisea că a fost victima violenţei domestice timp de mai mulţi ani.

”M-am lăsat bătută şi la propriu, şi la figurat şi cred că foarte puţine femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetiţa mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta şi pe alţii. Suntem crescuţi în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit şi fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel şi să spun lucrurilor pe nume”, a scris Alina pe contul ei de Facebook.

Încercările Alinei de a rezolva această problemă la poliţie au eşuat. Se pare că influenţa celebrului ei socru, fost şef al Serviciului Român de Informaţii (SRI) a fost prea mare pentru ca reclamaţiile ei să fie luate în considerare. ”M-am dus bătută la secţia 2 de Poliţie, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecţie şi mi s-a spus că nu ştiu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit ameninţări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea şi pot să aduc proble”,  declara Alina la postul de televiziune B1.

Alina Petre a făcut în toamnă o plângere la DNA, în care face acuzații foarte grave de corupție. Femeia precizat că i-au fost lezate ”toate interesele” de către ”Virgil Măgureanu și familia”. Şi blonda nu s-a oprit aici.

Lista denunțurilor Alinei Petre

La începutul săptămânii, Alina Petre a depus la DNA- Sediul central, mai multe plângeri ce îi viza pe Virgil Măgureau, fost director al Serviciului Român de Informaţii, Crin Antonescu, în calitate de fost preşedinte interimar al României, Adina Vălean, eurodeputat, soţia lui Crin Antonescu, Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu, oameni de afaceri, Carmen Daniela Dan, prefectul judeţului Teleorman, Gheorghe Mihai, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, Elena Brânduşa Gheorghe, judecător la Tribunalul Bucureşti şi Vasile Cimpoeru, primarul oraşului Bragadiru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net