Veşti bune pentru fanii Rod Stewart! Artistul va concerta în Capitală, iar accesul este liber

Ultima actualizare:

    Rod Stewart va susţine un concert pe data de 23 septembrie Foto:Getty
Rod Stewart va susţine un concert pe data de 23 septembrie Foto:Getty

Rod Stewart (73 de ani) va susţine un concert în Bucureşti în data de 23 septembrie în Capitală, iar cu această ocazia a transmis un mesaj românilor care vor participa la mult aşteptatul eveniment. Starul trecut de prima tinereţe este la fel de energic şi se simte pregătit să ofere românilor un spectacol de neuitat, în care muzica bună se va îmbina cu o atmosfera incendiară.

Stewart va concerta în Piaţa Constituţiei din Capitală, pe 23 septembrie, în cadrul seriei de evenimente dedicate Zilelor Bucureştiului.

Concertul lui Rod Stewart va fi deschis de trupa Vunk şi face parte din seria de evenimente prin care Primăria marchează 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului şi împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Vestea bună pentru cei care doresc să îl vadă pe Rod Stewart? Accesul este gratuit şi se va face începând cu ora 17.00. În aşteptarea evenimentului, Rod a adresat un mesaj fanilor din românia prin intermediul unei scurte filmări pe care a încărcat-o pe contul personal de Facebook. „Salut, Bucureşti. Sunt Rod Stewart şi abia aştept să fiu acolo duminică seara, 23 septembrie. Va fi o noapte distractivă, interesantă şi incitantă. Ne vedem atunci'', spune artistul.

Rod Stewart a devenit cunoscut la finalul anilor 1960, când făcea parte din The Jeff Beck Group. A cântat apoi cu Faces, în paralel dezvoltându-şi cariera solo. A colaborat cu numeroşi artişti, între care Ronnie Wood, Tina Turner, Sting şi Brian Adams, Mick Fleetwood şi Peter Green. Şase dintre albumele lui au ajuns, consecutiv, pe primul loc în topul britanic de specialitate, iar 31 de piese, între primele zece poziţii ale clasamentului single-urilor. Mai mult decât atât, Rod Stewart a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în anul 1994. 

Viaţa personală a lui Rod Stwart a fost întotdeauna una tumultoasă. Rod Stewart, în vârstă de 65 de ani, are şase copii din relaţiianterioare şi un fiu în vârstă de patru ani, Alastair, cu soţia sa,Penny Lancaster, în vârstă de 39 de ani. Potrivit comunicatului emis de muzician, Stewart recunoaşte doar cinci copii din relaţiile anterioare - Kimberly, în vârstă de 30 deani, Sean, în vârstă de 29 de ani, născuţi de Alana Hamilton, Ruby,în vârstă de 23 de ani, născută de Kelly Emberg, Renee, în vârstă de 18 ani, şi Liam, în vârstă de 15 ani, născuţi de Rachel Hunter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net