VIDEO Ce spun sindicaliștii despre polițistul care l-a bătut pe un tânăr care nu avea declarație

Ultima actualizare:

    Scenele îngrozitoare în care bărbatul din București este lovit cu sălbăticie de polițist
Scenele îngrozitoare în care bărbatul din București este lovit cu sălbăticie de polițist

Un polițist a fost surprins, marți seară, după ora 22.00, în timp ce îl lovea cu sălbăticie pe un tânăr, în mijlocul străzii, care nu avea declarație la el. I-a împărțit pumni și picioare până când când colegul său a intervenit ca să-l lase în pace. Iată ce spun sindicaliștii despre polițistul agresor!

În noaptea de 7-8 aprilie în Cartierul Pantelimon, din Capitală, se auzeau strigăte. Un bucureștean a ieșit la ferestră și a filmat o scenă îngrozitoare.

Un polițist îl lovea cu pumnii și picioarele pe un bărbat. Deși acesta îl întreba de ce-l bate, omul în uniformă îl lovea și mai tare. Victima rămăse la un moment dat fără pantaloni pe ea.

La un moment dat, colegul agentului agresor a intervenit ca să-i despartă. Dornic să continue parada de pumni și picioare, l-a lăsat pe tânăr în grija colegului său și a fugit după cel de-al doilea băiat.

Așa se termină de fapt filmulețul postat pe Internet.

Poliția Capitalei: ”Au fost demarate cercetări, urmând a fi dispuse măsuri legale”

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbați au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare. Cu privire la modul în care a  acțiunat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, au transmis cei de la Poliția Capitalei.

Dar iată că acum a venit și punctul de vedere al sindicaliștilor Europol, care-l apără pe colegul lor.

”O patrulă de ordine publică oprește două persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum fac ceva pe ordonanțele militare și îi trimit pe polițiști...la origini. Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții. Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție. Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și micționau pe Poliție, polițiști și pe lege... Ambele persoane au fost sancționate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulație. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, au scris sidicaliștii pe pagina oficială de Facebook.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net