"Metoda dinamită" a început să fie aplicată de hoți și în Capitală. Un bancomant a fost aruncat în aer la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din București, luni dimineață (20 mai). Polițiștii urmează să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere. Oamenii legii au asigurat zona și au declanșat cercetarea locului.


În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 lei (RON + valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Luni dimineață, poliţiştii Secţiei 13 au fost sesizaţi că într-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. „În această dimineaţă, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Sectia 13 Poliţie a fost sesizată despre faptul ca dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Sunt efectuate Investigaţii şi urmează a fi analizate imaginile  surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Un bancomat a fost aruncat în aer la o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady din Capit

 
 
Loading...
Citeste tot despre: