VIDEO Circ în plină stradă! Nicușor Dan, bruiat de mașinile de gunoi de la sectorul 5. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant

Ultima actualizare:

    Nicușor Dan a fost nevoit să vorbească la conferința de presă bruiat de claxoanele de la mașinile de gunoi
Nicușor Dan a fost nevoit să vorbească la conferința de presă bruiat de claxoanele de la mașinile de gunoi

Nicușor Dan, candiatul PNL la Primăria Capitalei, a avut joi, 18 iunie, parte de un nou bruiaj din partea adversarilor politici. În timp ce susținea o conferință de presă pe stradă, la fața locului și-au făcut apariția 30 de mașini de gunoi ale Primăriei Sectorului 5, care se învârteau în cerc și claxonau continuu. În tot acest timp, aveau pornite instalațiile și i-au stropit pe jurnaliști cu dezinfectant.

O nouă conferință cu bruiaj pentru Nicușor Dan, pe care candidatul opoziției a încercat să o susțină azi dimineață în sectorul 5.

În timp ce vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 își ambalau motoarele, claxonau, iar la un moment jurnaliștii prezenți au fost stropiți cu dezinfectant.

”Am făcut o conferință de presă, iar ca temă principală a fost cum să dezvoltăm sectorul 5. Acolo este capătul de tren al unei linii dezafectate care poate să fie parte dintr-o strategie de linie urbană de metrou ușor. Era pe un trotuar foarte larg, ieri erau buruieni și gunoaie, probabil că ei s-au gândit că arăt gunoiul din București, și azi-nopate au măturat, au curățat și azi erau vreo 30 de mașini de la compania de salubrizare a Primăriei Sectorului 5 care s-au învârtit pe șosea și în jurul nostru, calxonând continuu pentru ca vocea noastră să nu se audă. Am facut chestia asta 30 de minute, iar la finalul conferinței de presă l-am întrebat pe polițiștul local aflat în zonă de ce nu a chemat poliția locală de la ordine publică. Într-un final, a venit Poliția Națională și a amendat câțiva șoferi. Dar nu e vorba despre șoferi sau despre Poliția Locală, ci despre această manifestare comunistă, continuă a PSD-ului, care nu acceptă ca cineva să aibă un punct de vedere contrar. E mini-mineriadă, ne întoarcem în anii ‘90”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan va face plângere penală

Candidatul PNL-USR a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.  ”Voi face plângere împotriva primarului Sectorului 5 și a șefului acestei firme de salubritate, fiindcă, printr-o acțiune deliberată, au tulburat liniștea publică”, a mai spus Nicușor Dan.

30 de mașini de gunoi s-au învârtit în zona unde se ținea conferința cu instalațiile de dezinfectare pornite
30 de mașini de gunoi s-au învârtit în zona unde se ținea conferința cu instalațiile de dezinfectare pornite

Conferința susținută de Nicușor Dan avea ca temă problemele sectorului și Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care urmează să fie aprobat în ședința Consiliului General al Municipiului București de astăzi.

Este a doua conferință de presă a lui Nicușor Dan tulburată de PSD

Este a doua confernță de presă a lui Nicușor Dan tulburată de autoritățile locale PSD. În urmă cu două săptămâni, Nicușor Dan și jurnaliștii au avut parte de același circ.

În timp ce acesta venise să discute cu presa despre proiectul modernizării străzii Prelungirea Ghincea, a venit viceprimarul capitalei Aurelian Bădulescu l-a îmbrâcit  și nu l-a lăsat să vorbească.

„La asemenea mitocănie și bădărănie din partea reprezentanților PSD nu m-am așteptat, să boicotezi fiind în funcție, viceprimar, păi treaba ta e să rezolvi problemele cetățenilor, nu să boicotezi în cel mai golănesc mod posibil un cetățean care vrea să-și prezinte punctul de vedere”, a spus atunci premierul Ludovic Orban.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/bucuresti/nicusor-dan-si-viceprimarul-aurelian-badulescu-la-un-pas-sa-se-ia-la-bataie-mijlocul

https://www.click.ro/news/national/cine-este-nicusor-dan-candidatul-sustinut-de-pnl-la-primaria-capitalei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net