VIDEO Cum îi face de râs Piedone pe directorii din Primăria Sectorului 5. ”Plecați acasă la capacitatea voastră de nimic. Să vă fie rușine”

Ultima actualizare:

    Piedone este nemulțumit de cum se mișcă directorii din Primăria Sectorului 5
Piedone este nemulțumit de cum se mișcă directorii din Primăria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone le-a pus gând rău directorilor. Zilele trecute i-a scos pe teren și i-a umilit. Pe lângă faptul că i-a amenințat că îi dă afară, i-a pus să plătească din propriul buzunar amenajarea unui părculeț.

<iframe width="868" height="488" src="https://www.youtube.com/embed/6sf1r0xYAy8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>”Cu ruginaturi, aștia sunteți. V-am văzut pe toți directorii, vă doare la bască. Domnul Tilică, te amendezi și vii la mine cu 5% din salariu. Vii singur. Știi de ce? De luni până joi dacă mai găsesc așa ceva, îți dai demisia. Da, domn primar, de 100 ori ai zis. Astăzi, apare un copac aici, frumos elegant, acum îl plantați. Plecați acasă, în administrație e atât de muncă, la capacitatea voastră de nimic și de neimplicare în real, vă primește toată lumea, mă. Sau vedeți că se iau fonduri europene pentru ciobănit, pentru agricultură. Reorientați-vă că nu v-a făcut mama funcționari publici. Astăzi vă pot spune să vă fie rușine. Mergem mai departe!”, le-a transmis primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, directorilor scoși pe teren.

Cum îi face de râs Piedone pe directorii din Primăria Sectorului 5. ”Din salariul vostru amenajați părculețul ăsta, până la 1 iunie”

Iar ploaia de certuri nu s-a oprit aici. Edilul i-a dus pe aceștia într-un părculeț dezafectat și le-a pus în vedere ca până la 1 iunie să-l menajeze pe banii lor.

”Toată această zonă, de la aranjat, curățat, alei, iluminat public, să fie gata până la 1 iunie. Noi, cei 20, facturat pe persoană fizică, plătim această investiție. Ca să vă învățați minte că atunci când vă dați cuvântul și plătiți. Astăzi să ziceți mersi că plătiți 500-600 de lei din salariul vostru de director pentru acest parc și ziceți mersi că ați rămas cu funcția. Cine e pentru? Mă gândeam că sunteți în unanimitate! Vă e mai dragă funcția”, le-a spus Piedone la finalul întâlnirii.

Piedone a anunțat că și-a mutat biroul în stradă

Acesta a anunțat încă de la începutul mandatului că și-a mutat biroul pe stradă , printre cetățeni, pentru a se asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie, că lucrările începute sunt în grafic și că oamenii din subordine își fac treaba într-un mod eficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net