Pompierii bucureşteni intervin, sâmbătă după amiază, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un depozit de deşeuri şi a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi. Primele date arată că este vorba despre o clădire care are parter şi etaj în care se află butelii şi alte recipiente sub presiune.


UPDATE 17:00 Incendiul izbucnit sâmbătă la un centru de colectare a deşeurilor de pe strada Bârsăneşti, în sectorul 6 al Capitalei, a fost localizat şi nu mai există pericol de propagare, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov, incendiul a izbucnit la un centru de colectare a deşeurilor din strada Bârsăneşti. „Ard containere cu deşeuri, cu extindere la alt corp de clădire, pe o suprafaţă de 500 metri pătraţi. În interior se găsesc butelii si alte recipiente sub presiune, motiv pentru care se acţionează cu prudenţă, din exterior” transmit oficialii ISU. La locul incendiului au fost trimise opt autospeciale de stingere, două autoscări, şi o ambulanţă SMURD. Nu sunt persoane rănite.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: