VIDEO Robert Turcescu, exasperat, și-a dus gunoiul la Primăria lui Clotilde Armand: "Să se spele cu el pe cap"

Ultima actualizare:

    Robert Turcescu, formă de protest inedităfoto: Facebook
Robert Turcescu, formă de protest inedităfoto: Facebook

După revolta Amaliei Năstase, a lui Mihai Morar și a altor persoane publice, azi, 5 iunie, Robert Turcescu a fost cel care a protestat împotriva situației din Sectorul 1, unde zac munți de gunoaie, într-un miros insuportabil. Asta după ce Romprest, firma de salubrizare, nu le-a mai ridicat din cauza scandalului în care este implicată cu primăria de sector.

Fostul jurnalist şi actual membru PMP a decis să recurgă la un gest de protest inedit, așa că sâmbătă a luat sacii cu gunoi menajer, neridicați de 10 zile, şi a mers la Primăria Sectorului 1, unde i-a lăsat pe treptele instituţiei. El și-a anunțat protestul încă de vineri seara, pe Facebook.

Robert Turcescu: "Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric"

”Îi duc doamnei Clotilde un sac de gunoi. Îl pun pe treptele Primăriei Sectorului 1 pentru că nu mai am unde să-l arunc. Desigur, aș putea să  las sacul de gunoi pe stradă, lângă vreun stâlp, așa cum fac de zile bune mii de bucureșteni locuitori ai Sectorului 1 cărora li se pare că luptă și ei cu "mafia gunoiului" dacă aruncă pungi cu deșeuri pe străzi sau în intersecții. Niște fraieri care nu realizează că, de fapt, suntem luați prizonieri într-un conflict a cărui singură rezolvare firească e în justiție. Eu refuz să asist pasiv la spectacolul isteric prin care Clotilde Armand se face că asumă rolul de primar. Așa că îi duc gunoiul la primărie, să se spele cu el pe cap! Vă invit să ieșiți din ipocrizie și să procedați la fel", a scris Turcescu pe pagina de Facebook.

După protestul de azi, Robert Turcescu îi cheamă și pe locuitorii sectorului 1 să-i urmeze exemplul. "Iar voi, cei care vă uitați la acest live, ieșiți din ipocrizie. Voi, care luați sacii, că am văzut vecini care asta fac, și îi băgați în mașină și mergeți cu ei în alt sector, unde lucrați, și îi lăsați acolo. Păi asta nu e o soluție. Și mergeți după aia să stați în casă și să spargeți semințe și să-l înjurați pe Turcescu pentru că se ia de Clotilde Armand. Dacă vă luptați cu mafia gunoaielor, n-aveți decât, foarte bine, dar în instanță. M-aș bucură foarte mult să câștigați toate luptele, cu mafia gunoiului, cu mafia asfaltului, cu mafia parcangiilor, cu cine vreți, dar ridicați gunoiul, că pute, sunt 25.26 de grade, deja iese zeamă din gunoi! Aici nu e vorba de un război politic. Pe mine nu m-a interesat până deunăzi doamna Clotilde Armand, am zis doar că nu am văzut să asfalteze vreo stradă, să taie vreun copac uscat, acum ne-a lăsat și cu gunoiul e cap", spune Turcescu în filmulețele live de pe Facebook.

Romprest nu mai vrea să ridice gunoiul din sectorul 1. Clotilde Armand: ”Foarte bine, să facă ceea ce consideră”

Citește și:

Mihai Morar, supărat foc:”E un munte de gunoi în fața blocului. Tot sectorul 1 e plin de gunoaie”

Clotilde Armand, ultimatum pentru Romprest. ”Dacă nu ridicați gunoiul în 24 de ore, reziliem contractul”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net