VIDEO Scene oribile în traficul din București. Bărbat în Logan, bătut cu o crosă de golf de șoferul unui BMW

Ultima actualizare:

    Scene scandaloase în traficul din Capitalăfoto: Facebook
Scene scandaloase în traficul din Capitalăfoto: Facebook

Ca în Vestul sălbatic pe străzile Capitalei! O scenă revoltătoare a fost publicată pe pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. Un șofer este bătut cu o crosă de golf în trafic, după ce i-a fost spart geamul mașinii

Reprezentanții Sindicatului Europol au postat un mesaj ironic la adresa episodului petrecut în trafic, duminică seara. Din imagini se vede cum șoferul Loganului este blocat în trafic, cu geamul mașinii spart, iar șoferul BMW-ului îi cară mai multe lovituri cu o crosă de golf. O femeie participă și ea la actele de violență și lovește cu picioarele în Loganul bărbatului.

Imaginile au fost publicate pe facebook de Sindicatul Europol

”Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Sindicatul Europol.

Reacția Poliției Capitalei

"În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul. În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de a depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Citește și:

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Uite cum un vatman furios împinge un bolid de pe șine!

VIDEO Șicane între tramvai și BMW. Ce spune poliția despre accidentul incredibil

VIDEO. Şocant! Şofer ameninţat cu pistolul, în centrul Bucureștiului

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net