VIDEO. Şocant! Şofer ameninţat cu pistolul, în centrul Bucureștiului

Ultima actualizare:
Poliţiştii s-au încoţit pe şoferul care avea droguri asupra lui
Poliţiştii s-au încoţit pe şoferul care avea droguri asupra lui

Momente de panică pentru pasagerii unui tramvai care trecea printr-o intersecţie din centrul Bucureştiului. Oamenii au asistat la o scenă ce părea a fi un incident în trafic. Un şofer a fost ameninţat cu pistolul şi tras cu forţa din maşina pe care o conducea. Totul s-a dovedit a fi însă o misiune a poliţiştilor de la antidrog.

De altfel, poliţia a confirmat, miercuri, faptul că a fost vorba despre o misiune, iar cel prins ar fi avut droguri asupra lui.

Incidentul care a sperfiat o mulţime de oameni s-a petrecut, marţi, la intersecţia străzilor Eminescu şi Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei. 

Este vorba despre o zonă foarte aglomerată.  Astfel că foarte mulţi participanţi la trafic au putut asista  la scena incredibilă.  Doi bărbaţi au coborât dintr-o maşină şi s-au năpustit spre duba din spatele lor. Unul dintre ei a scos un pistol pe care l-a ţinut la vedere, în timp ce celalăalt bărbat l-a scos pe conducătorul dubei cu forţa.

Totul a fost  filmat de un pasager aflat într-un tramvai care se deplasa prin intersecţia respectivă şi a pus totul pe internet. 

Anchetatorii aveau informaţii că bărbatul avea stupefiantele în maşină. O perioadă l-au filat, iar marţi au organizat un flagrant. Au calculat totul la milimetru. L-au urmărit până au ajuns în zona aglomerată. Infractorul le-a picat în plasă şi nu a mai avut scăpare. Acum va da socoteală anchetatorilor cu privire la sursa drogurilor şi identităţile tuturor persoanelor implicate în acest caz.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net