Vreți să ajutați sinistrații? Aduceți haine și alimente la cort!

Ultima actualizare:

    Cortul militar este amplasat pe Șos. Ștefan cel Mare
Cortul militar este amplasat pe Șos. Ștefan cel Mare

Sunt disperați! Au rămas fără casă, fără haine, dar și fără mâncare. Dacă vreți să-i ajutați pe sinistrații de la inundații, nu mai stați pe gânduri și veniți cu d-ale gurii la cortul militar amplasat de Primăria Sectorului 2.

Acesta se află, începând de azi, pe Șoseaua Ștefan cel Mare (la intrarea pe aleea Circului). „Cetățenii care doresc să ajute familiile sinistrate vor putea dona  alimente sub formă de conserve și apă potabilă îmbuteliată. Programul zilnic de funcționare va fi între orele 10.00 - 20.00”, anunță reprezentanții primăriei. Primul transport de ajutoare a plecat, azi dimineață, la ora 6.00, către localitatea Bascov, județul Argeș cu alimente de strictă necesitate și apă îmbuteliată pentru 500 de familii. Caravana e însoțită de o ambulanță cu echipaj medical complet care va asigura consultații sinistraților, le va evalua glicemia, tensiunea și le va acorda medicamente pentru prevenirea apariției unor afecțiuni datorate condițiilor precare de igienă. În plus, zilnic vor pleca voluntari către zonele sinistrate care să ajute la degajarea din locuințe a gunoaielor si  reziduurilor rezultate în urma viiturilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net