A vrut papagal blând, dar s-a ales cu o ''bestie''. Pasărea a băgat spaima într-un bloc întreg

Ultima actualizare:

    «Papagalul  ţipă non-stop»Foto: Sever Gheorghe
«Papagalul ţipă non-stop»Foto: Sever Gheorghe

Bucureşteanul Dorian Ţane trăieşte un coşmar de când a cumpărat de la vânzătorii de păsări exotice un exemplar sălbatic.

Vreţi un animal de companie? Atenţie de unde îl luaţi! Sufleţelul drăgălaş care ar trebui să vă aducă bucurii s-ar putea transforma într-o fiară periculoasă. A păţit-o un bucureştean, care de o lună de zile trăieşte cu un papagal „criminal” în casă.

Coco, un superb exemplar din specia Jako, a reuşit să bage spaima într-un bloc întreg din cartierul Dristor. Ţipă de dimineaţa până seara şi se agită ca o fiară în cuşcă, pregătit să atace pe oricine se apropie de el.

Coco a  costat  400 €
Coco a costat 400 €

Sătul să îndure atacurile păsării parcă turbate, stăpânul ei s-a dus la poliţie să ceară ajutorul. Papagalul ar fi trebuit să fie blând, iubitor, dar mai ales un bun vorbitor. Aşa suna anunţul celor care i l-au vândut pe Coco lui Dorian cu doar 400 de euro, deşi un asemenea exemplar costă peste 1.000 de euro. A crezut că face o afacere, dar ţeapă! Pasărea e sălbatică şi nu te poţi apropia de ea nici ca să îi dai mâncare.

Am făcut plângere pentru înşelăciune. Când l-am luat, mi-au spus că e stresat şi trebuie să aştept câteva zile până se acomodează. A trecut o lună! Mi-e şi frică să nu scape de aici, că mă va ataca. Problema e că vânzătorul mi-a promis că îmi dă banii înapoi dacă nu mă înţeleg cu pasărea, iar acum nu îmi mai răspunde la telefon. Mi-am luat pasăre de companie, nu câine de pază”, ne-a mărturisit Dorian.


    Coco a  costat  400 €
Coco a costat 400 €

Poliţiştii de la secţia 11 au deschis un dosar penal pentru înşelăciune şi urmează să o audieze pe Olimpia Tomescu, vânzătoarea de papagali.

Reporterii Click! au reuşit să stea de vorbă cu femeia, care susţine în continuare că pasărea este una blândă, născută în captivitate, chiar în gospodăria ei, la câţiva kilometri de Capitală. Asta deşi pe inelul lui Coco este marcat un cod de provenienţă Turcia.

„Am primit două perechi cadou. Pe una am vândut-o, iar cealaltă mi-a scos pui. Pot să pun păsărilor ce inele vreau. Nu m-am ocupat de ei să îi îmblânzesc şi nu sunt obligată să îi dau banii înapoi”, ne-a declarat Olimpia Tomescu.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net