«Bursucul» îl înjura pe Vialli, pe vremuri la Chelsea

Ultima actualizare:

„Trecerea de la jucător la antrenor e dificilă şi îţi aduce mult stres. Chiar zilele trecute vorbeam cu Roberto Di Matteo, italianul pe care l-am avut coleg la Chelsea, care e acum manager la West Bromwich Albion şi ne-am distrat când ne-am adus aminte ce îl mai înjuram pe Vialli. Acum am ajuns şi noi ca el. Când erai fotbalist depindeai doar de tine, indiferent cine era antrenor. În fotbal, orice e bine să fi, jucător, masor, conducător, ziarist, fan, dar numai antrenor nu. E cel mai urât. Câştigă echipa, nu prea se vorbeşte de tine, pierde, numai de tine să ia lumea", a povestit

Petrescu, un tehnician care a lucrat cu foarte mulţi antrenori valoroşi.

De la fiecare am luat câte ceva. Şi de la cei sub care am jucat şi de la cei sub care nu prea am jucat. Important e să fii serios şi la antrenamente, nu doar la meciuri", a mai spus Bursucul, cel care a trebuit să plece de la Chelsea în 2000 din cauză că Gianluca Vialli nu îl mai băga să joace.

De fapt, despre Vialli s-a spus că l-ar fi „lucrat" pe Ruud Gullit pentru a-i lua postul de antrenor al echipei londoneze şi după ce a reuşit asta s-a dispensat de toţi apropiaţii olandezului, printre care se afla şi Dan, care a plecat la Bradford City. Chiar şi aşa însă, Petrescu nu-i poartă pică lui Vialli, pe care îl reîntâlneşte cu plăcere ori de câte ori are ocazia.

«Răzvan va sta ani buni la naţională»

Dan Petrescu are o relaţie foarte apropiată cu selecţionerul Răzvan Lucescu. "A fost cu noi la Sevilla, sper să vină şi la Glasgow, la meciul cu Rangers. Să stea cu noi în hotel, lângă jucători. Lor le prinde bine să-l vadă alături de noi pentru a fi mai motivaţi. Sunt sigur că Răzvan, dacă va fi lăsat în pace, va sta mulţi ani la echipa naţională, pentru că vrea să muncească foarte mult. N-are cum să nu reuşească", crede Dan Petrescu.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net