«Câinii», aşteptaţi în iadul croat

Ultima actualizare:

Sorţii nu au fost blânzi nici cu Dinamo. Dintre toate anonimele pe care le-ar fi putut întâlni, "câinii" vor juca cu unul dintre cei mai dificili adversari.

După victoria cu 2-0 din partida tur cu moldovenii din Bălţi, returul de joi se anunţă facil pentru elevii lui Andone. Dar, la numai o săptămână e programată întâlnirea cu Hajduk Split.

Clubul croat are culorile roş-albastru, la fel ca rivala "câinilor", Steaua, iar galeria, intitulată "Torcida" este una dintre cele mai violente din fosta Iugoslavie.

Fostul dinamovist, Florin Cernat (acum în Turcia la Karabukspor) a jucat două sezoane la Split şi a povestit că echipa croată e în colimatorul celor de la UEFA şi că în cazul unor incidente create de ultraşi, cei din Hajduk nu vor mai avea drept de joc în competiţiile europene.

"Dinamo e favorită, dar Hajduk nu are o echipă de neglijat. Oricum, campionatul lor e mai slab decât cel din România. În plus, ei au probleme mari cu UEFA şi FIFA. Le-au trimis un avertisment şi dacă suporterii lor mai aruncă cu petarde în teren, îi suspendă din cupele europene cel puţin doi ani", a anunţat Cernat.

Hajduk Split

* Anul înfiinţării: 1911* Palmares: 15 titluri ale Iugoslaviei/Croaţiei, 14 Cupe ale Croaţiei/Iugoslaviei, 1 supercupă a Croaţiei, semifinale în Cupa UEFA şi Cupa Cupelor, trei sferturi de finală în Cupa Campionilor * Stadion: Poljud (35.000 de locuri) * Antrenor: Stanko Poklepovici, 72 de ani * Echipa tip: Subasici - M. Buljat, J. Buljat, Maloca, Strinici - M. Ljubicici, Andrici - Oremus, Ibricici, A. Sharbini - Vukusici* Vedeta echipei: Senijad Ibricici (Bosnia), cotat la 4,5 milioane de euro. * Valoarea totală a lotului: 24 milioane de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net