Meci cu un final încins aseară în Ştefan cel Mare. Craiova a condus Dinamo, prin golul lui Piţurcă, s-a văzut egalată dintr-un penalty foarte uşor acordat, apoi "câinii" au luat conducerea după reuşita lui Torje, dar meciul s-a terminat 2-2, în urma golului marcat de acelaşi Piţurcă, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.


Andrei Cristea, fractură de pomete! În minutul 12, Andrei Cristea s-a lovit grav după un duel aerian cu Găman şi a fost înlocuit imediat cu Marius Niculae.

Atacantul a fost urgent transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar medicii i-au dat o veste rea: a suferit o fractură de pomete.

Jucătorul va rata astfel finalul turului de campionat.

Oltenii, la un pas să fie bătuţi. La golul Universităţii, un grup restrâns de fani olteni, care au urmărit meciul de la tribuna a doua, în mijlocul „câinilor", s-au bucurat excesiv pentru reuşită.

Aceştia au fost reperaţi de suporterii roş-albi care cu greu au fost opriţi pentru a nu le aplica o corecţie fizică oltenilor.

Florin Costea a revenit cu pasă de gol! Atacantul Craiovei a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng în luna martie, la un meci de campionat cu Poli Iaşi.

Acesta a fost folosit aseară de Piţurcă, după 8 luni şi a reuşit o pasă de gol.

Mititelu: "Meritam victoria!" Adrian Mititelu crede că Ştiinţa merita să câştige aseară.

"Am jucat ca o echipă mare şi trebuia să învingem. Revenirea lui Florin Costea s-a văzut, a pasat decisiv. Potenţialul echipei a crescut cu 30 la sută odată cu reintrarea lui. Sunt convins că vom termina campionatul între primele trei echipe", a spus patronul craiovenilor.

Andone, dezamăgit. "E vina noastră că nu am câştigat, mai ales că am luat gol pe final de meci. Egalul acesta ne costă foarte mult în clasament. Trebuie să ne menţinem sus", a spus antrenorul lui Dinamo.


 
 
Loading...