Călăraşi: Directoarea de la Flanco, găsită cu gâtul tăiat într-o baltă de sânge

Ultima actualizare:

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a încercat să-şi ia viaţa, mutilându-se la gât şi la mâini cu un cuţit. Surse medicale au declarat că femeia este în afara oricărui pericol şi se află în stare stabilă internată la secţia chirurgie.

La magazinul Flanco a fost pus deja lacătul pe uşă, mai mulţi reprezentanţi ai companiei sosind de la Bucureşti pentru o anchetă internă.

S-a rănit serios

Deşi, iniţial, rănile pe care şi le provocase nu prezentau un risc ridicat, medicii călărăşeni au decis s-o opereze pe Genoveva Trifu. Surse medicale ne-au declarat că femeia a pierdut mult sânge şi că tăieturile nu sunt deloc superficiale, că s-a rănit serios.

Tânăra a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, în jurul orele 13,00. Femeia a fost găsită, inconştientă, de colegii săi care au transportat-o imediat, cu maşina companiei, la UPU pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Până la această oră nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Genoveva Trifu să-şi ia viaţa. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis tentativa de suicid.

Transferată la Giurgiu

La scurt timp după ce a fost operată de către dr. Mariana Chiru, angajata de la Flanco a fost transferată, cu o salvare, la Giurgiu, localitatea de unde este originară. Mai mulţi colegi de serviciu au venit la spital pentru a se interesa de starea sa de sănătate, medicul chirurg Chiru făcând precizarea că, deşi rana la gât a fost profundă, nu este necesară o îngrijire medicală specială.

„Acesta este şi motivul pentru care am fost de acord să fie mutată la Giurgiu. Personal, am recomandat şi un consult psihiatric, deoarece tânăra era foarte derutată. Nici n-am înţeles exact de ce a vrut să-şi ia viaţa", a spus dr. Mariana Chiru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net