O viaţă sexuală împlinită este unul dintre secretele unui cuplu fericit. De aceea, atunci când scânteia nu mai este la fel de aprinsă ca la început, apar problemele. Iată câteva semne care vă spun că sigur trebuie să schimbaţi ceva în dormitor.


Sexul a devenit o rutină
 
Rutina poate fi un lucru extraordinar, la serviciu sau la sala de gimnastică, însă în niciun caz în pat. De exemplu, dacă sunteţi unul dintre cuplurile care fac dragoste în fiecare săptămâna de două ori, înainte de culcare sau numai în weekend, înseamnă că aţi căzut în patima rutinei. Sexul nu trebuie făcut după program, ci trebuie să vă lăsaţi pradă dorinţelor, la fel cum se întâmpla la începutul relaţiei.
 
Şi când vine vorba de poziţii sexuale, să spunem că ai obiceiul să îţi schimbi mai des culoarea părului decât mişcările pe care le faceţi în intimitatea dormitorului. Ei bine, dacă te regăseşti în această descriere, este cazul să schimbi acest lucru. Încercaţi poziţii diferite de fiecare dată când faceţi dragoste. Şi nu uita, o lenjerie sexy, din dantelă, face întotdeauna minuni.

Află care sunt celelalte momente în care trebuie să-ți reevaluezi viața sexuală pe clickpentrufemei.ro.

 
 
Loading...