Capdevila a anunţat că îi va tăia... buclele lui Puyol

Ultima actualizare:

Golgeter al echipei sale, dar şi al competiţiei, David Villa a declarat: "A fost un muncă enormă. Sunt foarte fericit că ne-am atins obiectivul. Resimt bucurie, mândrie. Mă simt privilegiat că am putut face atâţia oameni fericiţi. Aştept să ajungem cât mai repede în Spania pentru a sărbători victoria alături de oameni".

Joan Capdevila s-a ţinut de şotii după finală. După ce a promis că va încerca să-i taie buclele lui Carlos Puyol, dacă Spania va deveni campioană mondială, el a ajuns în zona mixtă, în faţa jurnaliştilor, ţinând pe cap Cupa FIFA şi strigând: "Atingeţi Cupa! Profitaţi!".

Ceva mai sobru, Iker Casillas a fost considerat eroul Spaniei în această finală, el având câteva intervenţii decisive, îndeosebi la acţiunile în care Robben a scăpat singur. "Este o bucurie imensă. Filmul nu se putea termina mai frumos. Am făcut tot ce se putea pentru a deveni campioni mondiali.

A fost o finală şi nu este niciodată uşor să o joci. Am avut ocazii şi am marcat. Cred că noi merităm acest titlu", a declarat portarul lui Real Madrid.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net