Capello, atacat de toată lumea după Anglia - Franţa 1-2

Ultima actualizare:

Benzema (16) şi Valbuena (55) le-au asigurat un avantaj linititor francezilor, în timp ce gazdele au redus din handicap prea târziu, în mintutul 86 prin golul lui Crouch.

Selecţionerul Fabio Capello a fost făcut praf de presa engleză care a notat că antrenorul care încasează 6,5 milioane de euro pe an a rămas fără reacţie în meciul pierdut de echipa Albionului.

Fanii englezi nu mai cred de mult în Capello, care şi-a mai făcut aseară noi duşmani după accidentarea lui Steven Gerrard. Şefii clubului Liverpool l-au acuzat dur pe Capello ca l-au forţat pe jucătorul pe care trebuia să-l utilizeze maximum o oră. Italianul şi-a motivat alegerea spunând că a fost forţat să-l ţină pe teren pe Gerrard după accidentarea lui Barry.

Cotidianul "The Sun" a notat că, furios, şeful departamentului de fizioterapie al "cormoranilor", Darren Burgess, l-a atacat dur pe Capello într-un mesaj postat pe "Twitter". "O decizia demnă de un adevărat amator, iar acum noi trebuie să plătim pentru incompetenţa sa". Ulterior, postarea a fost ştearsă.

Franţa, adeversară a României în grupa preliminară pentru Euro 2012, se află la primul rezultat notabil de când echipa a fost preluată de Lauren Blanc, în această vară.

Urmăriţi rezumatul partidei Anglia - Franţa:

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net