Carnagiu provocat de un şofer de microbuz

Ultima actualizare:

    Microbuzul a fost complet distrus
Microbuzul a fost complet distrus

Microbuzele de pe şoselele României şi-au luat ieri din nou tributul. Cinci oameni au murit după ce vehiculul în care se aflau s-a lovit frontal cu un TIR, în dreptul localităţii constănţene Piatra.

Un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR în jurul orei 12.00, în zona satului constănţean Piatra, situat între Ovidiu şi Tariverde, la 93 de km de Tulcea. Microbuzul TL 97 FYA plecase din Constanţa la ora 11.30, cu destinaţia Tulcea.

Vezi aici video. Atenţie, imagini şocante!

Supravieţuitorii povestesc că şoferul microbuzului a început să caute nişte acte şi aşa a pierdut controlul volanului.

A intrat pe contrasens, ciocnindu-se lateral de TIR-ul SB 55 UTS aparţinând firmei Universal Transport din Sibiu. Coliziunea a lăsat microbuzul fără partea stângă a caroseriei. Microbuzul s-a oprit pe câmp, iar TIR-ul s-a răsucit pe şosea, blocând-o.

Şoferul TIR-ului, sibianul Ilie Bobiţiu (38 de ani), a scăpat cu viaţă. În stare de şoc, bărbatul a stat tot timpul într-o ambulanţă şi privea în gol vorbind fără noimă şi repetând aceleaşi lucruri.

"Îmi aduc aminte că am văzut că vine spre mine şi am tras spre dreapta şi nu mai ştiu, am intrat în şanţ. L-am văzut că a trecut linia continuă şi vine spre mine, am tras dreapta şi am intrat pe şanţ şi toate săreau pe mine...", îngăima şoferul.

"Am tras o fată care era peste ceilaţi oameni. Nu mai respira, i-am făcut respiraţie gură la gură... şi-a revenit puţin, apoi am mai tras trei persoane care au fost luate la spital... erau unul peste altul, m-am dus la şofer dar mai era doar jumătate din el", spune Valentin Nicoară, de 27 de ani, din Topolog, unul din supravieţuitori.

Vezi aici fotografii de la faţa locului.Atenţie, imagini şocante!

19 morţi în două accidente grave

Cele mai grave accidente de la începutul anului au fost în judeţele Iaşi şi Braşov. La data de 14 august, în catastrofa din localitatea ieşeană Scânteia au murit 14 oameni.

Atunci un microbuz a fost spulberat de un tren. Două luni mai târziu, la Rupea, lângă Braşov, cinci oameni au murit după ce dubiţa care îi ducea spre casă a fost izbită în plin de un TIR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net