Caz şocant la Călăraşi: mamă şi fiu, morţi de foame într-un apartament - FOTO

Ultima actualizare:

ORA 11.00. Serviciul Criminalistic a efectuat cercetarea la faţa locului şi a stabilit că cele două cadavre nu prezentau urme de violenţă. „În casă nu este nimic răvăşit şi nu sunt urme de forţare la uşă sau la geam. Abia după efectuarea necropsiei, vom putea să ne pronunţăm asupra cauzelor decesului. Victimele nu au urme de violenţă pe corp“, a spus comisarul-şef Constantin Chirică. Vecinii însă comentau şi spuneau că este posibil ca Eugen să-şi fi ucis mama. „Tot timpul de la ei din casă se auzea scandal şi bubuieli. Când zgomotele au încetat, ne-am dat seama că e ceva necurat la mijloc“, a precizat dintre vecini. Medicul legist, Lucian Enea, a examinat cadavrele şi nu a observat vreun semn suspect. În urmă cu puţin timp, cele două trupuri neînsufleţite au fost ridicate de angajaţii Serviciului de Medicină Legală. Rudele victimelor au fost chemate la sediul Poliţiei pentru a da declaraţii, urmând ca în zilele următoare să se ocupe de înmormântarea celor două persoane.

Au intrat cu forţa

Poliţiştii călărăşeni au fost sesizaţi în această dimineaţă, prin intermediul 112, de vecinii familiei Ciobănescu, îngrijoraţi de faptul că, de aproape trei săptămâni, nu mai ştiau nimic de cei doi membri ai familiei. Ajunşi la faţa locului, în zona Grădinii Zoologice, oamenii legii au intrat cu forţa în apartamentul în care locuiau cei doi. Pompierii au spart geamul locuinţei situate la parterul blocului N11 de pe strada Cornişei. Lucia Ciobănescu a fost găsită în stare avansată de putrefacţie în dormitor, în vreme ce trupul neînsufleţit al lui Eugen a fost descoperit în sufragerie.

image

Vecinii spun că Eugen avea probleme psihice şi din această cauză familia era una retrasă şi nu interacţiona prea mult cu cei din jur. Mai mult, comportamentul lui Eugen a îndepărtat şi rudele familiei Ciobănescu, care au evitat vreme îndelungată să îi viziteze pe cei doi.

image

„Ea suferea cu plămânii, dar nu ştiu să fi avut şi altceva. Cred că au murit de foame“, a declarat, printre lacrimi, Florentina Mardare (53 de ani), nepoata Luciei Ciobănescu. Femeia spune că mătuşa sa ajunsese să fie foarte slabă pentru că nu hrănea. „Eugen nu-i mai dădea voie să iasă din casă. Stăteau de vreo 5 ani cu un fotoliul pus în uşă. Nici geamurile nu le deschidea să aerisească“, a mai spus femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net