Ce mult o iubesc pe mama soacră!

Ultima actualizare:

    Salvează-ţi căsnicia!
Salvează-ţi căsnicia!

Se zice că soţii care se iubesc nu au nici un secret. Chiar aşa să fie? Atunci când adevărul este tăios ca o lamă de cuţit, poate că o mică minciună face mai bine. Revista "Click! pentru femei" îţi spune când poţi să te foloseşti de o astfel de strategie.

«Mă-nţeleg bine cu mama ta!»

"Parcă ai fi maică-ta. Mă enervezi când vorbeşti ca ea!". Ţi-e cunoscută replica asta, nu? Nu trebuie să ne spui cât şi când te enervează soacra, sigur ai o listă destul de cuprinzătoare.

Poate nu ţi-a spus-o niciodată, dar cu siguranţă îl deranjează când îi tot înşiri defectele mamei lui, chiar dacă şi el îşi dă seama de el. Aşa că data viitoare trage aer în piept şi numără până la o sută (dacă trebuie!) atunci când îţi vine să-i spui câteva de mama-soacră.

"Cum a fost la mama? Ţi-a mai zis ceva?". Un NU hotărât este suficient, în loc să-i povesteşti de împunsăturile de care nu te-a scutit niciodată.

«Arăţi foarte bine»

Odată cu trecerea anilor, timpul îşi pune amprenta peste aspectul fizic al partenerului tău. Cui îi place însă să audă cât s-a schimbat faţă de cum era când l-ai cunoscut?

Mai ales că pe tine nu te deranjează, din contră, parcă aşa rotunjor are un farmec aparte. Aşa că ce rost are să-i dai apă la moară când te întreabă mai în joacă, mai în serios, de burtica lui.

Spune-i că nici nu ai observat că s-a mai schimbat şi că oricum nu ar fi contat prea mult. Cu asemenea cuvinte, cu siguranţă va uita să-şi mai plângă frumuseţea pierdută.

Citeşte şiAm găsit cele mai bune reduceri!Înnoieşte-ţi casa fără mare deranjArată-i că vrei o aventură!Aşa păstrezi hainele neşifonate!

«Paltonaşul ăsta? A costat mai nimic!»

"A costat o nimica toată". Repetă-ţi acest răspuns! Ocazii vor mai fi de acum încolo. Numai să nu faci o gaură neagră în bugetul familiei!

Şi ca să-l îmbunezi, mai cumpără-i şi lui câte ceva.Un pulover sau o cămaşă nouă îl vor face mereu fericit!

 Citeşte vineri în “Click! pentru femei”:! Cum să aleg maşina de spălat! Ştii să te faci respectată?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net