Ce spune culoarea preferată a iubitului tău despre preferinţele sale sexuale

Ultima actualizare:

Ştii deja că fiecare culoare are o semnificaţie distinctă, dar ştiai că ele pot revela şi gusturile şi preferinţele în materie de sex a fiecărei persoane? Prin intermediul cromoterapiei, o persoană nu doar că-şi transmite preferinţele sexuale celorlalţi ci poate să-şi dea seama şi cum poate să-şi surprindă în mod plăcut partenerul.

Citeşte şi:

Top 10 fantezii sexuale feminine

«Iubitul vrea să pivească în timp ce fac sex cu amantul»

Top 10 fetişuri sexuale. Al tău care e?

Sexul vindecă nervii din cuplu

În timp ce roşul este culoarea pasiunii, rozul a sensibilităţii şi violetul a erotismului. Eşti surprinsă? Dacă da, continuă să citeşti, pentru a afla care sunt preferinţele sexuale relaţionate cu fiecare culoare preferată. Datorită culorilor, vei putea afla mai multe despre iubitul tău şi îl vei cunoaşte mai în profunzime.

Albastru

Cei cărora le place această culoare, sunt excelenţi parteneri de sex. Afectuoşi şi sensibili, fac dragoste cu artă şi eleganţă. În timp ce femeile se bucură de sex la maxim, bărbaţii care preferă albastrul îşi tratează partenera cu multă delicateţe. Amândoi sunt excitaţi şi excitanţi înainte, dar şi după sex.

Violet

Violetul este asociat cu erotismul prin definiţie. Femeile cărora le place această culoare sunt sofisticate şi niciodată nu îşi neglijează aspectul, în timp ce bărbaţii care preferă violetul sunt foarte perfecţionişti şi care nu prea dau greş în afaceri. Deşi sunt autentice bombe sexuale, sunt mai preocupaţi să ofere celuilalt plăcere, decât asupra sa.

Verde

Pe teren sexual, verdele este asociat persoanelor inocente şi "proaspete". Femeile se bucură de fiecare partidă de sex ca şi cum ar fi prima din viaţa lor, în timp ce bărbaţii pot părea nesiguri şi stângaci. Dacă iubitului tău îi place culoarea verde, nu ai motive să te temi de infidelitatea sa.

Roşu

Roşul este asociat persoanelor care sunt adevăraţi "lei" din punct de vedere sexual. Emană pasiune prin toţi porii pielii şi nu pierd nicio oportunitate de a face sex. Se motivează cu uşurinţă şi când se aprinde flacăra pasiunii în ei, este greu să o stingi degrabă.

Citeşte aici pentru negru, portocaliu, roz, galben şi alb

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net