Cel mai luxos vas de croazieră va fi lansat miercuri la apă

Ultima actualizare:

Cu un cost de 900 de milioane de euro, acest gigantic vas de croazieră, sub comandat de compania americană Royal Caribbean, poate transporta până la 6.360 de pasageri şi 2.000 de membri ai echipajului.

STX Finlanda, o filială a constructorului naval sud-corean STX, urmează să livreze nava către compania americană în cursul unei ceremonii ce se va desfăşura miercuri în portul Turku, din sud-estul Finlandei. Apoi, Oasis of the Seas urmează să traverseze Atlanticul pentru a ajunge pe coasta de est a Statelor Unite, de unde va întreprinde, la 1 decembrie, primul său voiaj în scop turistic, de la Fort Lauderdale în Haiti.

image

Royal Caribbean susţine că nava este "cea mai inovatoare şi mai originală construită vreodată, în care zonele sale de divertisment sunt ca nişte sate pe mare". Destinat tinerelor familii, dar şi celor mai în vârstă, clienţii obişnuiţi ai croazierelor de acest tip, Oasis of the Seas îşi doreşte să fie mai mult un centru de relaxare decât o navă de croazieră tradiţională, care se depalsează de la o escală la alta.

Piese de pe Broadway şi de spectacole pe gheaţă

Această nouă navă de divertisment pune la dispoziţie o piscină cu valuri pentru surf, un parapet pentru escaladări, o tiroliană montată deasupra promenadei, asigurând astfel o varietate de activităţi, încât pasagerii pot rămâne toată croaziera la bordul navei, dacă doresc. Relaxarea este asigurată şi de piese de pe Broadway şi de spectacole pe gheaţă. În spaţiile publice ale navei, care ocupă nu mai puţin de 40% din suprafaţa vasului - un record potrivit companiei proprietare - umbra este asigurată de arbori adevăraţi.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net