Cele 7 mari temeri sexuale ale unui bărbat. De ce le e frică bărbaţilor în pat?

Ultima actualizare:

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să cunoşti un bărbat superb, să vă întâlniţi, toate să meargă ca pe roate, iar după câteva întâlniri, să vină momentul pentru pasul cel mare, moment în care îţi spuneai: "Nu pot". Teama că nu-i va plăcea corpul tău, teama că celulita ta îl va face să-şi piardă libidoul, teama că nu vei fi la înălţimea aşteptărilor sale... Acestea te paralizau şi te făceau să nu te poţi bucura de sex. Să ştii, însă, că şi ei au temeri legate de sex.

Deşi tu poate aveai impresia că, prin natura lor, bărbaţii sunt mai siguri atunci când vine vorba de sex, te-ai înşelat. În acelaşi fel ca femeile, se tem de abandon, se tem că nu îţi vor provoca orgasme, că nu vor fi la înălţimea aşteptărilor tale... Şi bărbaţii îşi ascund bine temerile, deşi nu ar recunoaşte-o deschis în faţa ta.

Vrei să ştii, însă, care sunt cele şapte mari temeri ale bărbaţilor în pat? Cei şapte "pitici" de pe creierul masculului de lângă tine?

1. Teama că nu-l vei considera suficient de "dotat".

Contează mărimea? Probabil niciodată nu se va pune toată lumea de acord asupra acestei chestiuni. Ce ştim însă cu siguranţă este că da, pentru ei contează. Şi încă mult. De altfel, mărimea penisului este principalul complex masculin şi un subiect aproape tabu. Dacă pentru bărbaţii care posedă "atribute" suficient de mari aceasta nu e o problemă, pentru ceilalţi, chiar dacă au un penis de mărimi normale, este o problemă majoră. Că nu e suficient de lung, că nu e suficient de gros... Încep obsesiile. Dar, oare nu e mai important să ştie să-l folosească bine?

2. Teama că nu va putea obţine sau întreţine o erecţie.

Bărbaţii sunt îngroziţi de tema impotenţei. Gândul că nu vor putea obţine o erecţie le provoacă coşmaruri, chiar dacă pentru partenerele lor câte un "accident" trecător nu ar fi un capăt de ţară. Pentru ei este! Cu toate acestea, oboseala, stresul, un pahar în plus de alcool... sunt tot atâtea cauze pentru disfuncţiile erectile. Cu toate acestea, ştiind cauzele, ei tot se îngrijorează de fiecare dată.

3. Teama de ejaculare precoce.

Alta din temerile clasice ale bărbaţilor. Da, da, faptul că a ejaculat într-un timp record, mult înainte ca partenera să apuce să se bucure de plăcerea orgasmului, este foarte frustrantă pntru bărbaţi, putând genera chiar situaţii incomode.

Citeşte pe adevarul.es care sunt celelalte patru mari temeri ale bărbaţilor când vine vorba de relaţii sexuale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net