Chinezii îşi dau gropile de gunoi cu deodorant - VIDEO

Ultima actualizare:

Temperaturile din ce în ce mai ridicate înregistrate în anumite zone din China, au făcut ca munţii de gunoaie din preajma marilor oraşe să putrezească, rezultând un aer ce nu poate fi respirat.

În capitala Beijing s-au înregistrat sute de plângeri din partea locuitorilor care reclamă faptul că duhoarea provocată de deşeuri a acaparat aproape tot oraşul.

Cea mai bună soluţionare a problemei ar fi fost procesarea cât mai rapidă a deşeurilor, însă gropile de gunoi nu au ţinut pasul cu expansiunea Beijingului din ultimii ani, iar acum fac cu greu faţă fluxului de resturi prevenit de la numărul tot mai mare de locuitori şi de agenţi economici.

Aşa că oficialii capitalei chineze au ales să combată mirosul neplăcut cu deodorant. Numai la groapa de gunoi Gao'antun, peste 100 de tunuri au împroşcat deşeurile cu o soluţie specială care neutralizează emanaţiile putrefacţiilor. După care deşeurile sunt acoperite cu o pânză ce împiedică emanaţiile peste care se răspândeşte aceeaşi soluţie deodorant, frumos mirositoare.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net