Christian Ciocan, victima unei tentative de fraudă prin sms

Ultima actualizare:

Astăzi, în jurul prânzului, reprezentantul Poliţiei Capitalei a primit un mesaj telefonic prin care era anunţat de câştigarea unui premiu la Radio Kiss FM, scrie adevarul.ro.

"Scria că am câştigat 5.000 de euro şi un telefon Nokia N 97, la un concurs care ar fi fost organizat de postul de radio „Kiss FM”. Mi se cerea, în mesaj, să apelez numărul 0769. 572. 015 pentru a-mi ridica premiul.

De acolo ar fi urmat să fiu îndreptat către un cont unde urma să depun mai întâi nişte bani şi abia după aceea să mi se dea premiul", a povestit Ciocan.

Numai că atunci când comisarul Ciocan a sunat şi s-a recomandat spunând cine este, de la celălat capăt a firului a primit o serie de înjurături.

"Mai întâi mi s-a recomandat frumos, era o fată care a spus că-i Gabriela de la Departamentul de Marketing al Radio Kiss FM. Când i-am spus cine sunt  a încpeut să mă înjure urât şi mi-a închis telefonul.

Mi-am dat sema că era o ţeapă ordinară. Ei trimit mesaje duminica, atunci când oamenii sunt bine-dispuşi, şi când sunt mai uşor de păcălit. Cât tupeu au dacă au âncercat să păcălească un poliţist!", a mai spus comisarul.

Kiss FM nu a avut un astfel de concurs

Reprezentanţii Kiss FM spun că nu a existat niciun concurs care să ofere premiu 5.000 de euro şi un telefon mobil Nokia.

Comisarul Ciocan este hotărât să dea de urma escrocilor. "Mâine îi voi suna pe Huidu şi Găinuşă şi-i rog să anunţe pe post că are loc o escrocherie. Colegii mei de la Investigarea Fraudelor vor începe o anchetă. Până atunci îi sfătuiesc pe cetăţeni să nu dea curs unui astfel de mesaj, să nu-şi dea datele personale şi să denunţe tentativele de escrocherie", a mai spus Christian Ciocan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net