Christoph Daum, victima hoţilor albanezi

Ultima actualizare:

În zborul pe care l-a făcut de la Dusseldorf la Istanbul, Daum a fost prăduit de mai multe bunuri personale, printre care şi un laptop, pe care avea metode de antrenament, contacte de la jucătorii pe care îi avea în vizor, date despre fotbaliştii pe care urma să-i pregătească, copia contractului său de la Fener, ba chiar şi testamentul său.

În fapt, pe acel calculator se regăsea concentrată întreaga sa activitatea de antrenor. Realizând importanţa „comorii", criminalii au cerut o răscumpărare de 100.000 de euro pentru a înapoia laptopul, ameninţând că în caz contrar vor face publice toate datele private ale tehnicianului.

Neamţul nu a fost de acord să acorde aceşti bani, însă nici hoţii, bănuiţi că ar fi albanezi, nu au trecut la faptele pe care ameninţaseră că le vor comite.

Totuşi, ei s-au gândit că puţin amuzament nu strică, astfel că au început să sune la numerele de telefon pe care le-au găsit în calculator, contactând-o chiar pe fosta soţie a lui Daum, Ursel, pe care au trimis-o să se întâlnească cu antrenorul. În cele din urmă, infractorii s-au potolit, însă Daum nu a mai văzut acel laptop înapoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net