Cinci sfaturi pentru o partidă de sex, la film, ca-n filme

Ultima actualizare:

Dacă te gândeşti bine, este un loc ideal: este întuneric, este un loc public (deci îndeplineşte una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale), are scaune moi şi e destul de cald. Dacă şi filmul este unul suficient de "zgomotos", ai toate ingredientele necesare la îndemână. De ce nu-ţi inviţi, deci, iubitul la un film, în doi, la cinematograf?

Multe persoane se excită numai la gândul de a face sex într-un loc public: băile barurilor, trenurilor sau avioanelor, lifturi, scări de bloc etc. Dar în cinematografe? Dacă urmezi nişte indicaţii precise, poate fi locul ideal pentru a te simţi bine şi a rămâne şi cu o experienţă de neuitat.

Dacă ai de gând să mai ştergi una din fanteziile sexuale împlinite de pe listă, citeşte următoarele sfaturi şi vei avea parte de o partidă de sex care îţi va readuce mereu zâmbetul pe buze numai rememorând-o:

1. Alege ora potrivită

Mai întâi şi mai întâi, trebuie să alegi ora potrivită. Nu vrei să fie prea multă lume în sală şi, în plus, nici nu te-ai simţi în largul tău cu atâţia oameni în jur. În general, filmele de dimineaţa, de la amiază sau de după-amiază sunt cele care atrag cei mai puţini oameni în sălile de cinema. Uită de cele de seara sau de noaptea. La acele ore du-te doar dacă vrei cu adevărat să urmăreşti filmul.

2. Alege filmul potrivit

Asigură-te că filmul la care mergeţi nu este unul cu "Audienţă Generală". Nu e necesar să fie neapărat unul interzis minorilor sub 18 ani, dar nici nu ai vrea să faci sex la un film Disney, nu? În plus, în eventualitatea în care o să fiţi observaţi, nu ai vrea să fie copii în sală. Cel mai indicat ar fi un film de acţiune, exploziile vor acoperi eventualele sunete pe care le veţi scoate. Filmele de dragoste sunt, iar, potrivite, pentru că vă vor ajuta şi să ajungeţi natural în dispoziţia necesară.

Citeşte pe adevarul.es care sunt celelalte trei trucuri după care să te ghidezi, dacă vrei să ai parte de o experienţă sexuală de neuitat în sala de cinema.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net