Unul din trei bărbaţi suferă de ejaculare prematură, dar această problemă sexuală are şi remedii. Află care sunt acestea şi cum poţi deveni un amant mai bun şi de mai "lungă durată".


Ejacularea prematură este una din cele mai comune probleme sexuale din zilele noastre. Studiile arată că unul din fiecare trei bărbaţi suferă de această stânjenitoare problemă. Dar există soluţii, multe din ele la îndemână, fără a apela la doctor sau medicamente. Sunt câteva metode care pot "vindeca" ejacularea prematură şi pot face sexul să fie din nou plăcut pentru orice bărbat.

1. Mănâncă sănătos.

Ceea ce introducem în organism, prin alimentaţie, este foarte important şi mâncatul sănătos de obicei dă rezultate pozitive asupra corpului nostru. Dacă mănânci cu regularitate "junk food" sau mâncare cu prea multă grăsime, acest lucru se reflectă în activitatea ta sexuală. Asigură-te că mănânci suficiente legume, fructe, mâncăruri fără grăsimi, bea multă apă şi vei observa deja schimbări în comportamentul tău în pat.

2. Controlează-ţi gândurile.

Odată "adânciţi" în activitatea sexuală, majoritatea bărbaţilor nu mai au niciun alt gând în minte, cu excepţia a ceea ce fac: sex! Evită ejacularea prematură gândindu-te la alte lucruri, poate la o veste proastă, reaminteşte-ţi că ai de plătit facturile, orice non-sexual care te ajută să te "calmezi".

3. Încetineşte.

Sexul este ca trenul, odată ce s-a pornit, o ţii într-o continuă mişcare până ajungi la destinaţie. Înainte, însă, de a ajunge la această destinaţie, pune frână, încetineşte, astfel încât ejacularea prematură să nu apară. Încetinindu-ţi mişcările în timpul sexului face ca activitatea să dureze mai mult şi te ajută să recâştigi controlul asupra ejaculării premature.

Citeşte mai departe pe adevarul.es

Loading...
Citeste tot despre: