Cioacă, judecat pentru că i-a furat blana Elodiei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cristian Cioacă a fost trimis ieri în judecată de procurorii din Braşov pentru furt între soţi. E pentru prima dată când în instanţă ajunge infracţiunea de furt între soţi, iar unul dintre ei este dispărut sau considerat mort.

Citeşte şi:Poliţistul Cioacă, proces după proces

Poliţistul

Elodia este încă în viaţă

Cioacă

îşi amână procesele pentru că avocata este "grav bolnavă"

Dan

Diaconescu, audiat în dosarul «Elodia»

Elodia,

căutată de clarvăzători

Ancheta în acest caz a început după ce părinţii Elodiei au făcut o plângere penală împotriva ginerelui lor. Mai exact, îl acuză pe Cioacă că a sustras bunuri ale Elodiei în valoare de 500.000 de lei, dar şi bunuri care le aparţineau lor, în valoare de 200.000 de lei.

„Cioacă a luat absolut toate bunurile Elodiei, respectiv genţi, pantofi, haine sau bijuterii, toate de firmă. Mai mult, el i-a luat Elodiei şi bunuri care îi serveau ei în exercitarea profesiei de avocat, cum ar fi cărţi, imprimantă sau fax. Noi am estimat că toate aceste bunuri sunt în valoare de 500.000 de lei", a spus Crina Radu, apărătoarea familiei Ghinescu.

Referitor la bunurile care aparţin părinţilor Elodiei, acestea sunt obiecte de familie sau haine de blană pe care Emilia Ghinescu i le-ar fi făcut cadou fiicei sale.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Braşov, urmând ca judecătorii să fixeze primul termen de judecată în acest caz.

Ceasul apare într-o fotografie făcută de avocată la o nuntă şi este din aur masiv. Soţul ei a spus că Elodia obişnuia să-l poarte numai la ocazii speciale.

simeon stalpnicul png

Brăţara are mai multe flori în interiorul cărora sunt montate pietre de ametist. Brăţara apare la mâna Elodiei într-una din pozele făcute anterior dispariţiei.

simeon stalpnicul png

Cerceii sunt din aur galben şi au montate pietre ovale de ametist, sub forma unei flori.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net