Citostaticele îl desfigurează pe Mircea Sandu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mircea Sandu, preşedintele FRF reales la al VI-lea congres, duce o luptă crâncenă cu cancerul, subiect despre care refuză orice declaraţie. Apariţiile publice din ultimele zile ale Naşului l-au arătat foarte slăbit, ceva mai îmbătrânit, dar stabil pe picioare şi cu erupţii cutanate pe faţă. Primele zvonuri legate de boala lui Sandu au apărut la începutul anului trecut, dar mass-media au tratat cu discreţie subiectul.

 La un moment dat, Dumitru Dragomir a pronunţat cuvântul „cancer" într-un interviu pe care l-a acordat pe final de an într-un ziar central.

A fost un fel de oficializare a ceea ce se vorbea pe la colţuri în lumea fotbalului. În prealabil, Naşul a aflat de existenţa unei clinici din Nisa, pe Coasta de Azur, unde a făcut toate investigaţiile posibile şi a început tratamentul pre-operator.

Este posibil să fie vorba despre "Centre Antoine Lacassagne", unul dintre cele mai bune spitale private din lume, specializat pe oncologie, loc unde operaţiile sunt plătite cu bani grei.

La începutul lunii trecute şeful FRF a suferit acolo o intervenţie chirurgicală complexă, de câteva ore, în urma căreia i s-au extirpat o parte din colon (intestinul gros) şi din ficat.

Apropiaţii săi spun că cicatricea pe care o are pe piept şi pe abdomen măsoară 50 cm şi că acesta îi spune, în glumă, "fermoar".

Prognosticul doctorilor este unul optimist, motiv pentru care Mircea Sandu s-a şi decis să candideze pentru un nou mandat.

Pe aceeaşi temă:

Au venit, au mâncat şi l-au votat pe Naşu'

Mircea Sandu: "Negociem cu Brazilia şi Argentina pentru un meci amical!"

Mircea Sandu vrea să o relaţie mai bună cu suporterii naţionalei

"Naşul", felicitat de Platini şi Villar

El mai are de menţinut cel puţin şase luni tratamentul cu citostatice, medicamente care opresc dezvoltarea celulelor maligne, dar care pot da reacţii adverse precum erupţiile cutanate sau chiar alopecie (căderea părului).

După ce au observat fotografii luate de la Adunarea Generală a FRF, specialiştii consultaţi de Click! presupun că Sandu foloseşte Nexavar, un produs al companiei germane Bayer în colaborare cu britanicii de la Onyx Pharmaceuticals.

Tratamentul lunar costă 3.200 €, iar pachetul pentru a patra lună este oferit gratuit de fabricant, însă este compensat 100 % de statul român.

Mircea Sandu, înainte să înceapă tratamentul cu citostatice

"Mircea Sandu e un om bolnav. Ar trebui să lase pe altcineva să se ocupe de treburile federaţiei. Oricum, cred că viitoarele alegeri se vor ţine mai devreme de patru ani".Constantin Iacov

Lupescu şi Kassai vor conduce FederaţiaPentru că i s-a recomandat prudenţă şi odihnă, Naşul a delegat cele mai multe responsabilităţi oamenilor săi de încredere, directorul general Ionuţ Lupescu şi secretarul general Adalbert Kassai.

Pentru el şi-a păstrat doar funcţiile de reprezentare internaţională, având mari şanse ca la următoarele alegeri de la UEFA să obţină poziţia de vicepreşedinte.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net