Ciudăţeniile sexuale ale anului 2009

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La sfârşitul anului, se face câte un recensământ în majoritatea domeniilor. Dar, publicaţia americană Playboy oferă un altfel de bilanţ pentru finalului anului 2009.

Fie că este vorba de femeia care are 300 de orgasme pe zi, despre secretara care şi-a castrat şeful din greşeală sau despre cuplul care a fost jefuit în timp ce făcea sex într-un tomberon, playboy.com prezintă 15 întâmplări sau ciudăţenii sexuale care au circulat ca ştiri inedite în presa din lumea întreagă.

O secretară şi-a castrat şeful din greşealăUn bărbat din Singapore a rămas fără o parte din penis după ce secretara lui l-a muşcat în timpul unei partide de sex oral. Incidentul s-a petrecut în maşina bărbatului, care încerca să efectueze o parcare, dar a fost lovit de un alt autovehicul - o dubă. Martor la această întâmplare a fost chiar un detectiv particular, angajat de soţia bărbatului pentru a dovedi infidelităţile acestuia.

Detectivul, care a sunat la ambulanţă, a povestit: „După ce maşina a fost lovită de dubă, femeia a ţipat puternic şi am văzut că avea gura plină de sânge".

Răzbunarea femeilor înşelate: L-au legat de pat şi i-au lipt penisul de abdomenUn bărbat în vârstă de 36 de ani din Wisconsin, SUA, a sfârşit ţintuit într-un pat de hotel, legat la ochi şi cu penisul lipit de abdomen, după ce soţia şi cele trei amante ale sale s-au aliat şi au conceput un plan de răzbunare pentru greşelile bărbatului. Una dintre femei l-a ademenit în camera de hotel, i-a acoperit ochii şi l-a legat de pat.

După ce i-a tăiat pantalonii, a trimis un mesaj celorlaltor femei, care au intrat ulterior în cameră. "Pe care dintre noi o iubeşti mai mult?" şi "Alături de care vrei să îmbătrâneşti?", acestea au fost întrebările adresate de femei bărbatului care le-a înşelat, după care au folosit un adeziv pentru a-i lipi penisul de abdomen. Când bărbatul a început să ţipe, femeile au fugit cu telefonul, portofelul şi maşina acestuia.

Vezi VIDEO şi află celelalte ciudăţenii sexuale pe adevărul.it.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net