Clătite bicolore - Iulia Negrilă, Curtea de Argeş

Ultima actualizare:

Preparare:

1. pentru umplutură, lasă spanancul cu usturoiul pisat şi puţin unt să se soteze 10-15 minute. Săreaza şi piperează după gust.

2. pe o foaie de clătită pune un cilindru de spanac, iar apoi altul de cremă de brânză cu unt şi ardei capia tocaţi mărunt şi rulează.

3. înfăşoară în folie de aluminiu şi dă la rece câteva ore. Scoate şi taie în rulouri drepte.

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reteta va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click!, şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net