Click! a descifrat tatuajele vedetelor. Vezi ce înseamnă fiecare!

Ultima actualizare:

Click! vă invită să "citiţi" pielea vedetelor care au trecut pragul saloanelor de tatuaje, dar care au ţinut morţiş să păstreze suspansul şi să ascundă adevărata semnificaţie.

Miki, «extaz» în chineză

Nonconformista solistă Miki poartă pe corp trei tatuaje, două tribale şi un cuvânt în limba chineză aflat pe abdomen. Tradus, acesta înseamnă „extaz", o stare de spirit care o însoţeşte pe Miki şi în amor, şi în carieră.

Adrian Pescariu, «sex» în chineză

Machiorul vedetelor, Adrian Pescariu (21 de ani), a început seria tatuajelor cu trei litere chinezeşti, pe ceafă, iar, în traducere, mesajul e unul mai mult decât explicit: "sex".

În urmă cu două zile, tânărul s-a prezentat din nou la salonul de tatuaje şi şi-a inscripţionat, pe braţul drept, un ochi.

image

Catrinel Trifu, prenumele soţului în thailandeză

Căsătorită în urmă cu trei ani cu tenismanul Gabriel Trifu, Catrinel Sandu i-a dăruit acestuia un simbol al dragostei, purtând pe piciorul drept prenumele acestuia, în limba thailandeză.

Vedeta de la Naţional TV s-a tatuat în Palma de Mallorca, înainte de a deveni doamna Trifu, fiind ferm convinsă că tenismanul este bărbatul lângă care va sta toată viaţa.

image

Issa, numele lui Costi Ioniţă în chineză

Solista de la fosta trupă Elegance poartă pe spate un semn al dragostei demult apuse cu celebrul Costi Ioniţă. Logodiţi în urmă cu patru ani, apetisanta blondă şi-a tatuat numele iubitului ei în limba chineză.

Dar se pare că desenul nu a fost cu noroc, cei doi despărţindu-se la scurt timp. Semn că nu a reuşit să-l dea uitării pe Costi, Issa şi-a etalat tatuajul, pentru prima dată, în public, chiar la nunta cu tânărul afacerist Dani, de care a şi divorţat, la începutul verii.

image
image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net