Clickmania! a dat deja premii de 2 miliarde!

Ultima actualizare:

Numere norocoase, simboluri sau câştiguri la categoria simbol, toate acestea le-au adus românilor premii mult-visate, numai în bani gheaţă. N-ai câştigat până acum?

Nu te lăsa descurajat! Clickmania! ţi-a pregătit o surpriză de proporţii. Săptămâna viitoare ai zilnic câte un tichet de concurs.

Nu rata marţi, miercuri, joi şi sâmbătă tichetele bonus şi nu uita de tichetele „tradiţionale" de luni, vineri şi duminică. Clickmania! e şansa ta! Sunt în joc premii totale de 1 milion de lei!

«Îmi cumpăr un cadou cu banii de la voi!»

Aurelia Voicu a intrat şi ea în familia multimilionarilor Clickmania! Norocoasa cititoare are 33 de ani, este casnică şi a câştigat la concursul organizat de ziarul nostru 500 de lei.

"Am descoperit 3 simboluri identice şi mi-am dat seama că am câştigat! Sunt foarte bucuroasă, mai ales că e primul concurs la care am câştigat. Cu banii primiţi îmi voi lua un cadou", ne-a spus femeia, care este din Călăraşi.

Aurelia ne-a mai mărturisit că citeşte zilnic Click! şi că are de gând să trimită o mulţime de taloane pentru extragerea finală.

Mai bogat cu 14 milioane

Pentru Gheorghe Oncu, Clickmania! A fost un concurs cu noroc. Bărbatul, în vâstă de 54 de ani, a descoperit pe tichetul din ziar numărul norocos, care i-a adus un premiu de 14 milioane de lei vechi.

"Sunt foarte bucuros. N-am mai câştigat niciodată un premiu. Îi voi cumpăra un cadou fetei mele şi nepoţelului. Sigur se vor bucura", ne-a spus bucureşteanul, care este pensionar.

«Plec la munte cu familia!»

3 simboluri identice şi un premiu de 500 de lei. Gabriela Buga este una dintre câştigătoarele celui mai tare concurs al toameni, Clickmania! Femeia, în vârstă de 41 de ani, este din Bucureşti şi este de meserie casier.

"De bucurie, voi pleca o zi la munte. Cu banii pe care i-am câştigat voi petrece o duminică de neuitat împreună cu soţul şi băiatul meu", ne-a povestit femeia, care nu ratează nici un număr din ziarul ei preferat, Click!

«Anamaria Prodan» îşi face club de fotbal

După ce a fost rezervă un an la Catania, fostul stelist Nicolae Dică ar putea rămâne acum şi fără impresar. Anamaria Prodan ar putea renunţa la impresariat până la sfârşitul anului. Dică mai are totuşi o şansă: fosta lui protectoare vrea să îşi cumpere un club de fotbal.

Lumea fotbalistică ar putea fi lovită de un cutremur în acest an. Si aşa afectaţi de criza economică, fotbalişti ca Ovidiu Herea, Mircea Bornescu sau Nicolae Dică ar putea rămâne fără impresar.

Se pare că Anamaria Prodan renunţă la cariera în impresariatul sportiv. Aşa susţin surse din cercul de prieteni ai vedetei, care spun că aceasta ar urma să devină patroana unui club de fotbal. Cum? Cu ce bani?

Asta aflaţi din sceneta umoristică realizată pentru cititorii fideli ai ziarului Click! de Mirela Zeţa. Trupa "Mondenii" ne-a sprijinit în campania de pregătire a celei de-a 7-a ediţii a concursului Clickmania!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net