Clickmania! a dat premii de peste 5 miliarde

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Dacă aţi şti ce bine ne prind aceşti bani. Săptămâna trecută chiar ne gândeam că e primul Crăciun când nu avem nici un ban în casă şi eram îngrijoraţi", ne-a spus marele câştigător al concursului Clickmania! Clujeanul Alexandru Suciu a vizitat ieri redacţia Click! şi ne-a spus că lucrurile să văd mult mai frumoase prin ochii unui miliardar.

"După ce am văzut plicul cu numele meu la emisiunea Cârcotaşilor, am plecat spre Bucureşti", ne-a spus amuzat bărbatul de 59 de ani ieri, la coborârea din trenul de Cluj.

Capitala a privit-o amuzat şi fascinat, chiar dacă afară erau -5 grade şi o aglomeraţie de coşmar.

„E aglomerat rău oraşul ăsta, dar azi îl privesc vesel. Doar am venit să iau 1,5 miliarde de lei", ne-a mărturisit pe drum bărbatul.

Imediat ne-a spus şi care va primul lucru pe care-l va cumpăra. Un laptop pentru nepotul Dani.

"Merită! El a scris cele 13 plicuri roz pe care le-am trimis la Bucureşti. Am mai trimis şi la redacţia din Cluj 6 plicuri, dar noi în aceste 13 taloane am sperat. Şi plicul roz a ieşit câştigător", ne-a spus Alexandru Suciu.

Urmăreşte extragerea finală la Clickmania!

Ajuns în redacţia Click!, bărbatul a avut o reacţie de satisfacţie.

A stat de vorbă cu reporterii Click! despre paginile de sănătate

simeon stalpnicul png

„Ce mulţi tineri lucrează aici. În vremurile astea în care toţi sunt trişti sau şomeri să vezi un loc în care se munceşte aşa îţi dă speranţe că o să trecem şi de vremurile astea", a declarat bărbatul. Alexandru Suciu a ţinut să o cunoască pe "domnişoara care scrie reţetele alea bune la pagina de sănătate".

Felul cum este realizată pagina de sănătate a ziarului i-a trezit atât interes, încât a ţinut să vadă şi departamentul de tehnoredactare.

"Mereu am fost curios cum le aranjaţi aşa frumos în pagină şi pozele şi textul", ne-a spus bărbatul. La final a mai avut parte de o surpriză: a pozat în studioul foto al ziarului alături de două dintre finalistele concursului Click! Model 2009, Celia şi Bianca.

Câştigătorul marelui premiu de la extragerea finală Clickmania! i-a cunoscut pe cei care lucrează la ziarului său preferat.

„Chiar voiam să văd cine face ziarul cu care îmi încep fiecare dimineaţă. Paginile de sănătate sunt preferatele familiei. Soţia mea chiar are o colecţie impresionantă cu toate reţetele din ziar", ne-a mărturisit clujeanul.

După ce a văzut cum se lucrează la paginile despre concursul Clickmania!, Alexandru Suciu s-a întâlnit cu ardelencele care au intrat în marea finală Click! Model 2009.

Celia şi Bianca au profitat de ocazie şi au făcut câteva poze cu marele câştigător. Alexandru Suciu a plecat spre casă fericit. Va avea parte de un Crăciun îndestulat, în ciuda crizei.

Alexandru Suciu: "Bianca şi Celia sunt ardelence de-ale mele. Eu am câştigat, sper să iasă şi ele învingătoare”

Bebeluşele s-au «luptat» cu 150 de saci de scrisori

Emoţii mari la extragerea finală a concursului Clickmania! Peste 150 de saci de scrisori, peste 500.000 de lei puşi în joc şi câteva milioane de speranţe ale cititorilor Click!, acestea au fost ingredientele unei finale în care „bebeluşele" Delia şi Oana de la „Cronica Cârcotaşilor" au extras marii câştigători.

Muntele de plicuri le-a creat probleme celor două tinere, dar la final erau mulţumite că au făcut nişte români fericiţi. Momentul de maximă tensiune a fost la extragerea marelui câştigător.

Pe aceeaşi temă:«V-am luat un miliard şi jumătate!»«Cu banii de la Clickmania! mi-am aranjat familia»«Clickmania ne-a făcut fericiţi»

150.000 de lei puşi în joc şi Oana a ales să ne ţină în tensiune până la final: „E un plic roz" a spus şi a făcut o pauză.

Abia după câteva secunde a spus numele câştigătorului şi am aflat că marele premiu al celei de-a şaptea ediţii Clickmania! merge la Cluj.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net