Cluburile de fiţe de la Mamaia, renumite pentru clientela mondenă care îşi petrece nopţile de vară la mare, au fost dărâmate de Inspectoratul de Stat în Construcţii. Unul dintre acestea, Bellagio, a fost pus la pământ ieri de buldozere, pentru că a funcţionat toată vara fără autorizaţie de construcţie.


Citeşte şi:

Sexy Halloween în Bucureşti - FOTO

Garda Financiară a descins în forţă la un club de fiţe din Capitală

În câţiva ani rămânem fără litoral şi nimeni nu face nimic- VIDEO

Bianca Drăguşanu se sărută cu o femeie într-un club, pe litoral - VIDEO

Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu, Daniela Crudu, Iuliana Luciu şi Ramona Gabor sunt doar câteva dintre vedetele autohtone care au avut astă-vară prezentări în Bellagio.

Mai mult, localul situat lângă Grădina Albatros din Mamaia, în zona Cazino, a găzduit spectacole ale unor vedete internaţionale ca Neylini.

„Am avut surpriza, total neplăcută, să constatăm că toate cluburile vestite de pe litoral au funcţionat fără autorizaţie. Este vorba despre Bellagio, Bamboo, care este deja demolat, Office, Kayak şi Crema. La Office am mers cu buldozerele şi abia atunci ne-au prezentat autorizaţia de construcţie", a declarat Gigi Chiru, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Constanţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii spun că au somat conducerea clubului Bellagio, deţinut de firma Safir Guard SRL Bucureşti, care au solicitat mereu o amânare sub pretextul că îşi vor demonta singuri investiţia.

Ieri însă, aceştia au venit în staţiunea Mamaia, cu utilajele necesare, pentru a-l dărâma. Înainte să înceapă demolarea, muncitorii le-au dat un răgaz reprezentanţilor clubului să-şi demonteze geamurile din termopan.

Reprezentanţii clubului Bamboo au preferat să îşi demonteze singuri investiţia


 
 
Loading...
Citeste tot despre: