Cluj: Misterele „casei bântuite“ din Apahida

Ultima actualizare:

Apahidenii care trec prin centrul comunei au parte, zi de zi, de imagini desprinse dintr-un film de groază: hoituri de animale, un miros puternic de cadavru în putrefacţie, sticle sparte, maldăre de mizerie. Este vorba, după cum spun localnicii, despre prima casă cu etaj care a fost construită în Apahida, în anul 1965, de Francisc Puşpacher, care a lucrat o viaţă întreagă pe şantierele din ţară. Sătenii vorbesc şi acum cu frică despre nenorocirile care s-au abătut, în trecut, asupra familiei Puşpacher.

Gura satului spune că soţia lui Francisc Puşpacher îl înşela cu ajutorul său de pe şantier, un nepot. Când bărbatul a aflat adevărul, s-a spânzurat de o grindă din casă. Fiul său a murit şi el, de tânăr, la 39 de ani, în urma unui infarct. Soţia lui Francisc Puşpacher a înnebunit, după pierderea unicului copil. „Umbla prin sat şi spunea că nu poate dormi în casă, că e bântuită. În cele din urmă, a vândut-o unui preot, după care a murit şi ea", spune una dintre vecine.

Actualul proprietar al casei părăsite este omul de afaceri clujean Cătălin Berari, care cumpărat-o de la preotul Dumitru Mureşan din Chiuieşti. Berari nu a putut fi contactat pentru a da detalii legate de planurile pe care le are cu „casa bântuită", dar primarul din Apahida, Ionel Fărcaş spune că intenţiona să construiască un bloc în zonă, dar nu a primit aprobările necesare din partea vecinilor.

AFLĂ AICI MAI MULTE DESPRE CASA PĂRĂSITĂ DIN APAHIDA (GALERIE FOTO)

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net