Cociş spune adio lui FC Timişoara. Va lua în Emirate un milion de euro pe sezon

Ultima actualizare:

    Răzvan Cociş
Răzvan Cociş

Meciul FC Timişoara - FC Braşov (1-2) a fost ultima în tricoul bănăţenilor pentru mijlocaşul Răzvan Cociş, el urmând să se transfere la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite.

"Eu mi-am luat acum rămas bun  de la băieţi. Voi pleca în Emirate. Probabil va fi mai greu pentru mine să ajung la Naţională de acolo, însă era o ofertă pe care greu puteam să o refuz.

Cociş le-a mulţumit timişorenilor pentru scurta perioadă petrecută la Poli. "Eu mi-am luat acum rămas bun  de la băieţi. Voi pleca în Emirate. Probabil va fi mai greu pentru mine să ajung la naţională de acolo, însă era o ofertă pe care greu puteam să o refuz. M-am simţit foarte bine aici şi m-aş întoarce cândva cu plăcere, le mulţumesc tuturor pentru susţinere, pentru tot ce au făcut pentru mine", a spus Cociş pe site-ul gsp.ro, care va încasa la gruparea arabă un salariu stagional de un milion de euro.

Mijlocaşul a ajuns deja la un acord cu formaţia arabă Al Nasr, unde antrenor este Walter Zenga. Italianul a confirmat mutarea internaţionalului român în Orientul MIjlociu. "Cociş e 200 la sută jucătorul lui Al Nasr. L-am vrut şi la Palermo şi Catania, dar atunci nu am putut să-l transfer", a spus Zenga.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net