Coloană de 20 de kilometri aseară la staţia de taxare de la Feteşti

Ultima actualizare:

Pe Autostrada A2, s-au format coloane de autovehicule la staţia de taxare de la kilometrul 144, acestea depăşind 1,5 kilometri în ambele sensuri. În ultima jumătate de oră, coloanele de maşini s-au mai redus, ajungând sub 500 de metri.

„A fost o situaţie mai dificilă dimineaţă, când am înregistrat cozi şi de doi kilometri. Acum, traficul s-a mai diminuat, iar cozile au scăzut sub 500 de metri", spune comisarul Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic, care mai adaugă că azi- noapte, în jurul orelor 23, coloana se întindea pe aproape 20 de kilometri.

Pentru a evita coloanele de autovehicule formate în zona Feteşti, conducătorii auto pot alege alte rute, spre exemplu DN2 Bucureşti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Hârşova - Constanţa. Cei care au intrat deja pe Autostrada Soarelui, pot ieşi către Slobozia pe la Drajna, pe DN21.

Dinspre Transilvania, principala rută către mare trece prin Ploieşti, DN1B Ploieşti - Albeşti-Paleologu, DN1D Albeşti-Paleologu - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia. Din Slobozia le recomandăm conducătorilor auto să nu intre pe Autostrada Soarelui (pe la Drajna), ci să urmeze traseul DN2A Slobozia - Hârşova - Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net