Concurs canin în Parcul Tei

Ultima actualizare:

În locul special amenajat din parc pentru animalele de companie se va desfăşura concursul care se adresează iubitorilor de animale şi dotat cu premii substanţiale.

Concursul se desfăşoară pe mai multe etape, după cum urmează: expoziţie de fotografii cu animale de companie (câini şi pisici) surprinse în diverse ipostaze, concurs canin la care sunt invitaţi să participe proprietarii de câini comunitari, concurs care se va desfăşura pe şase secţiuni.

Pentru fiecare câştigător al secţiunilor, Primăria sectorului 2 a pregătit diplome de premiant şi cadouri substanţiale, necesare pentru îngrijirea animalului preferat, care prin calităţile sale i-a propulsat pe primele locuri ale podiumului.

Juriul va fi format din primarul Neculai Onţanu, actorii Cristina Deleanu şi Eugen Cristea, precum şi din reprezentanţi ai Fundaţiei Vier Photen şi ai Facultăţii de Medicină Veterinară.

De asemenea, în cadrul concursului canin, vor mai avea loc demonstraţii de dresaj, de coafură şi parada modei, la care au fost invitaţi să participe cât mai mulţi posesori de animale.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net