Concursul Uractiv s-a încheiat. Află aici câştigătorii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Problemele datorate infecţiei urinare sunt des răspândite, ocupând locul al doilea în topul celor mai frecvente infecţii. Produsele din gama Uractiv te ajută să previi aceste probleme menţinând funcţionarea normal a rinichilor. Câştigă unul din cele 10 premii constând în produse Uractiv în valoare de 80 de lei, puse la bătaie de Click! şi Uractiv.

UPDATE: Câştigătorii concursului Uractiv sunt:

Crăciun Corina Mihaela

Cristea Cipriana-Cristina

Dicu Ioana

Gheorghe Ioana

Mădălina Dragomir

Matei Diana Mihaela

Penescu Elena Manuela

Pintilie Ionela Ramona

Rotariu Luiza Mădălina

Stingu Graţiela

Câştigătorii vor fi contactaţi de reprezentanţii Uractiv pentru acordarea premiilor.

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Vă mulţumim tuturor pentru participare. După ora 16.00 vom publica lista cu persoanele câştigătoare.

Cum ştim că tractul urinar ne este afectat? Cele mai frecvente semne sunt urinările frecvente şi dureroase, disconfortul şi usturimile locale, durerea din abdomenul inferior sau din regiunea lombară. Ceea ce ştie mai puţină lume este că infecţiile urinare frecvente sau netratate pot duce, în timp, la infertilitate şi la afecţiuni renale grave, de multe ori ireversibile.

Produsele Uractiv menţin funcţionarea normală a rinichilor. Dezvoltată pentru protejarea întregii familii - adulţi, copii, femei însărcinate sau care alăptează - gama Uractiv se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora.

simeon stalpnicul png

Cum depistezi infecţiile urinare? Cu Uractiv Test, care este oferit cadou la achiziţionarea oricărui produs din gamă şi este similar cu testele efectuate în laborator.

Poţi câştiga şi tu unul din cele 10 premii constând în produse Uractiv în valoare de 80 de lei, dacă răspunzi corect la întrebarea: "Care sunt cele mai frecvente semne ale infecţiilor urinare?"

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs@click.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, număr de telefon) până vineri, 20 septembrie, ora 12.00.

Cei 10 câştigători vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi publicaţi vineri, 20 septembrie, după ora 16.00.

Atenţie! Vor intra în concurs numai răspunsurile corecte trimise pe adresa concurs@click.ro.

Mult succes!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net